keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Treenisuunnitelman edistysaskelia

Treenisuunnitelma on hienosti voimissaan. Eilen treenattiin kotikotona itsenäisyyspäivän juhlinnan ohessa.

Liikkeestä seisominen: Ensin stopin vahvistelua, sujui hyvin ja stoppasi terävästi. Sitten kestoa. Aloin miettimään tulevaisuuden zetaa varten, että minun kannattaisi kiertää koiran vasemmalta puolelta, oikean sijaan. Oikealta kestää hyvin, eikä ennakoinut pa:ta, mutta vasemmalta lähti pyörimään mukana. Voivoit siihen ja uusi yritys, pikkuhiljaa alkoi kestämään tätäkin. Mutta reeniä vaatii.

Nouto: Ensin pari vauhtinoutoa suoraan leluun, biletysmeiningillä. Sitten yksi kera luovutuksen ja onhan se pätevä, iloinen ja vauhdikas.

Seuruu: Eilen oli lyhyttä, tänään pitkää pätkää. Paikka suurimmaksi osaksi oikein hyvä, erityisplussat juoksupätkistä. Huomasin että täyskäännöksiä on treenattava, niissä väljeni jonkin verran.

Paikkamakuu: Ensin lyhyt ja sitten pidempi piilossaolo. Erinomainen ilme ja hyvä makuu uuden piilon keran. Treeni tuottaa tulosta.

Tänään sitten omassa pihassa:

Kaukot: Vahvistelin alkuun taas ekaa istumista. Sujui hyvin, mutta sitten koko litaniassa vaati kaksoiskäskyä toiseen istumiseen. On jotenkin tosi herkällä tuo miten annan käskyn, vaikka olisi ihan kuulolla ja häntä heiluen odottaa käskyä. Maahan se menee vaikka sanoisin miten vaan. Jännä homma. Huomasin myös sen, että jättötreeniä ja sen ilmettä pitää taas ottaa, meinaa pikkukelpillä pää pyöriä, kun ei malttaisi ihan odottaa terävänä. Parempi sitten kokeessakin että huomio on pelkästään minussa koko ajan, eikä pää ole juuri jonnekin muualle kun se eka istu tulee.

Luoksari: Ensin stoppeja ja sitten loppua. Stopit on hienoja, samoin eteentulo. Huomasin että kun ei olla reenattu sivullemenoa, niin vähän oli hukassa (koitti vielä vähän tiivistää eteentuloa), mutttulla vinoon eteen.

Seuruu: Ja tänään siirtymätreeni. Koko ajan paranee paikka kaikissa siirtymissä, ilme super.

Paikkamakuu: Lyhyt ja pitkä piilossaolo edelleen. Kaunis, valpas ja varma makuu, vaikka Viima häiriköi häkistä haukkumalla vahtihaukkua. Hyvähyvä!

Ei kommentteja: