perjantai 30. joulukuuta 2011

Aamun aksat ja tokot

Aamusta ajeltiin hallille. Rieha teki ensin pujottelua kuudella kepillä ja kahdella ohjurilla. Hyvä meno, joten jätettiin hautumaan ja tehtiin väliin kontakteja. Sekä puomilla, että keinulla hyvä meno myös. Mulla on ollut sekä ylös- että alasmenolla kosketusalustat ja ne on selkeästi tuoneet varmuutta. Hienosti malttoi ottaa ylösmenonkin, vaikka haettiin vauhtia putkesta. Stoppihan se edelleen on, mutta näillä mennään.

Lisäksi treenattiin vähän putkijarrutusta. Aika hyvin on alkanut tajuamaan suhisemisen hidastuskäskynä ja saatiin tässäkin hyviä toistoja. Lopuksi mentiin vielä kepeille, joista otin ohjurit pois ja päätin testata mitä sanoo pelkästä kuuden kepin pujottelusta. Ja se meni sen! Siis oikein! Ja monta kertaa! Valoa tunnelin päässä, että se alkaa tajuamaan idean että pujotellaan keppejä, eikä kierrettä vaan apuvälineitä. Ihan loppuun piti ottaa vielä paikkamakuu, joka meni sekin hienosti. Pätevä pieni.

Viima teki eka vauhtiympyrää, jossa hyppy-rengas-hyppy-putki-puomi. Iloinen ja vauhdikas meno, sitä haettiinkin. Kasasin Viimalle myös hyppytekniikkatreenin. Ensin tehtiin perussarjaa. Hyvä ja keskittunyt meno, joutui selkeästi miettimään mitä teki. Sitten tehtiin vielä kasvavaa sarjaa. Tämä oli selkeästi haastavampi ja joutui sovittamaan askeliaan ihan eri lailla, eli juuri sitä oikeaa etäisyyden arvointia. Mutta kun sai kunnolla targetin silmiinsä ja vauhti oli oikea, niin sovitti askeleet hienosti. Viimalla nämä tekisi kyllä hyvää, kun vaan aina muistaisi. Ja kivaa sillä oli myös!

Tuike tokoili lopuksi. Seuraamisessa naksuttelin oikeaa paikkaa, sekä suoralla että siirtymissä. Siitä pari liikkeestä istumista, jotka meni nappiin. Kaukoissa oli kovasti virtaa ja meinasi härpättää, mutta kärsivällisesti kun tehtiin, niin alkoi taas muistua mieleen. Loppuun vaan pallon heittelyä, joka on Tuikkusesta superhauskaa!

Ei kommentteja: