perjantai 30. joulukuuta 2011

Ja vielä illan tokot

Laukaan treeneihin pääsi mukaan Rieha. Ehdittiin tehdä:

Liikkeestä maahanmeno: Liikkuroituna. Kympin liike. Seuruu oli aivan mahtava!

Luoksari: Vahvistelin ensin stoppeja pari kertaa itsekseen, sitten tehtiin liikkuroituna. Stoppi ei ollut enää pitkällä matkalla niin hyvä, muuten oli tosi hyvä meno. Eli edelleen, pitkää matkaa pitää vahvistaa.

Liikkeestä seisominen: Seuraaminen taas ihan nappi, samoin pysähdys. Seisoi kuin tatti kun menin taakse, mutta sitten ennakoi pa:n. No, ei olla tätä muistettu taas vahvistaa. Tylsää ottaa muuten kympin liikkeestä vähennykset tuosta.

Nouto: Liikkuroituna. Malttoi hienosti odottaa ja lähti noutamaan kuin tykin suusta. Maneesin möyhyinen pohja oli kuitenkin Riehasta vähän vaikea ja kapulan ottamista piti sovitella. Vaihdettiin kapula korkeampilaippaiseen ja uusintanouto olikin ihan kympin suoritus. Oma kapula onkin isolle koiralle vähän liian mataka, jätin meidän parhaan kapulan viimeksi koepaikalle, enkä ole saanut hommatuksi uutta tilalle. Pitääpä ottaa tuokin nyt listalle.

Ruutu&merkki: Vahvistelin kumpaakin lyhyestä matkasta, hienoa paikan hakemista kummassakin.

Paikkamakuu: Ensimmäinen kerta kolmen muun koirakon kanssa 3min. Tosi hyvä makuu ei ongelmaa. Sitten aloin ahnetia ja tehtiin vielä toinen makuu 4min. Tässä Rieha oli Narun vieressä ja sekin ehkä vaikutti, sillä päätti nousta istumaan ja oli vähän levoton. Heti kun tulin piilosta sitä torumaan, niin se painui maihin samantien. Loppuajan makasi ok. Lisäksi tuntui että vähän tärisi, eli oisiko voinut olla liian kylmä tehdä tuplana. Tyhmä minä. Pakko oli sitten vielä ottaa kolmas kerta, muut teki istumisen. Olin piilossa ehkä minuutin ja nyt oli taas hieno makuu ja pääsin vapauttamaan sen hyvästä makuusta.

Hyvä treeni taasen kerran. Tuntuu että R on saanut paljon varmuutta tekemiseen, eikä ole ihan niin irti kuin vähän nuorempana, vaikka asenteella tekeekin.

Ei kommentteja: