torstai 22. joulukuuta 2011

Joulu lähestyy

Ensiksi hyvä joulun toivotus koko meidän sakilta kaikille tutuille, ystäville, treenikavereille ja satunnaisille bolgissa kävijöille :).


Tänään käytiin vielä ihan illasta hallilla. Luulin että meillä oli Viiman agitreenit, mutta ne oli ilmeisesti peruttu, kun paikalle ei muita saapunut :D. Eipä se mitään, treenattiin keskenämme.

Rieha teki kevyesti puomin alastuloja, muutaman takaakierron matalalla hypyllä ja pujottelua kuudella kepillä ja yhdellä ohjurilla. Pujottelussa on välillä kyllä tosi hieno fiilis, alusta ja lopusta voi olla avut jo pois helposti. Sen sijaan jos on pidempi pätkä, niin keskellä on vielä hyvä olla pieni tuki.

Tuike kävi tekemässä pari noutoa, joissa oli taas innon tuomaa varastamisongelmaa. Eli malttitreeniä samalla. Lisäksi treenattiin kaukoja pitkästä matkasta ja meno oli tosi hyvää. Hienosti teki, vaikka häiriötä oli paljon.

Viima teki loppuun simppeliä rataa, ensin vauhtiympyränä ja sitten vähän muunnellen:


Sillä oli hirmu hyvä meno, vauhti on ollut nyt parempaa kuin pitkään aikaan. Ja se haukkua paukutti joka välissä ihan innoissaan, ihanaa! Jätin spalkan välillä putken jälkeen ja kyllä lisäsi vauhtia putkeen menossa. Loppuun tehtiin vielä puomia ja siinäkin lähinnä vauhdin ja fiiliksen hakemista. Hyvin sujui ja kivaa oli!

Ei kommentteja: