maanantai 26. joulukuuta 2011

Joulun vietot

Joulu vietettiin perheen parissa, syöden tietysti hyvin. Joulupäivän olin itse töissä, eli sitäkin puolta joulusta tuli nähtyä. Ihania lahjoja tuli ihan liikaa.

Koiratkin saivat oman osuutensa lahjoista. Kaikki kolme saivat avata tietysti omat pakettinsa. Rieha repi paketin alta aikayksikön, samoin Tuike. Vimps on näissä vähän surkeampi, se nakerteli yhden reunan auki, mutta sitä pidemmälle ei päässyt ja autoin sitä suosiolla.

Muutama lelukin tulu paketeista, tosin unohtui se, että kaikille kolmelle pitäisi ostaa ihan identtiset lelut. Nyt suosikiksi nousi sellainen pomppiva leijonapallo. Viima sen sitten omi itselleen ja ördäsi sen kanssa sängyssä koko illan.

Viima toimi myös hyvin tehokkaana kinkkuvahtina, aina kun kinkku oli esillä niin Viima liimaantui lähettyville. Niillä oli myös Riehan kanssa vähän kärhämään siitä, saako kinkun lähelle tulla. Taisi vähän joulurauha unohtua siinä vaiheessa. Pöllöjä, mitä pöllöjä.

Tajusin myös sen, että Rieha täytti juuri 1v 6kk. Eli agissakin saisi jo mennä virallisiin :D. Tosin me taidetaan vielä hetki odottaa...

Loppuun vielä kevennys. Löysin netistä ihania kuvia Lappalaiskoirien erkkarin TOKO:sta. Viima on niin itsensä tässä noudossa, kapulalle mennään ihan onnessaan, sen päällä hypitään ja ollaan villejä ja takaisin se kannetaan niin ylpeänä, niin ylpeänä. Selatkaa siis koko litania:

http://lappalaiskoirat.kuvat.fi/kuvat/Erkkari_Jyvaskyla_2011/Toko/IMG_9209.JPG

Ei kommentteja: