keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Huoltopäivä

Tuike ja Rieha pääsivät tänään Maaritille fysioterapiaan. Tuike on ihan onnessaan aina tuonne menosta, se makaa jo valmiiksi ketarat ojossa lattialla, odottaen että milloin ihana hieronta alkaa. Rieha oli hieman pettynyt, kun ei mentykään uimaan samassa tilassa olevaan koirauimalaan. Onneksi Maarit ja jostain syystä Maaritin pieni karvojen imurointiin tarkoitettu pölynimuri aiheuttivat siinä hurjat onnen hepulit ja malttoihan se maata myös käsiteltävänä.

Tuike oli paljon parempi kuin viime kerralla, pikkaisen oli alaselässä jumia, mutta antoi käsitellä tosi hyvin. Edelleen jatketaan kotijumppia ja -hierontaa.

Rieha on aika hupaisa käsiteltävä. Välillä tuntuu että se nukkuu ihan sikeästi, sitten se herää ja vänkää taas vähän aikaa jäykkänä vastaan. Suurimmaksi osaksi makasi kuitenkin tosi hienosti. Etupää sillä oli edelleen jonkin verran jumissa, selkä ja takapää sen sijaan olivat hyvässä kuosissa. Etupäätä varmaan jumittaa paimenhiipimisen, keppien kanssa riehumisen ja remmissä vetämisen yhteisvaikutukset. Etupään venyttelyä ollaan koitettu tehdä kotona, mutta Maarit saa sen käsitellyksi paljon paremmin. Tosin nyt tuli taas lisää opastusta, eli jatketaan kotonakin. Muuten R sai kehuja että hyvässä kunnossa on lihaksistoltaan.

Huollon jatkoksi Rieha sai vielä oman Back on track-loimen. Nyt on koko sakilla nämä ja porukka vetelee kotona tyytyväisinä "yöpuvuissaan" (tai no, Viima ei niin kauhean tyytyväisenä, se inhoaa kaikkea pukemista).

Ei kommentteja: