keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ehjätty tai ainakin paikattu

Tänään hallilla Jennyn, Leevi-vauvan ja huiskujen kanssa. Vauva oli extrahyvä häiriö Riehalle, joka ei voi vastustaa äänteleviä pieniä ihmisiä :).

Rieha teki:

Hyppynouto: Laukalla sinne ja takaisin ja ok luovutus. Hyvillä mielin tästä!

Ohjattu: Ensin kumpaakin puolta läheltä. Kerran meinasi mennä keskikapulalle, stoppasi onneksi hyvin, eli korjaussarjakin tuntuu toimiva. Sen jälkeen kumpikin puoli nousi hyvin. Välillä vähän merkin vahvistusta ja hetsausta ja loppuun yksi liikkuroitu vasemman haku, joka oli ihan priima kaikinpuolin.

Ruutu: Ensin ruudun paikan vahvistelua, sitten merkin vahvistelua ja loppuun koko liike. Hieman oli viimeinen perusasento vino, muuten oli aikalailla kympin liike. Merkkiä se tosin taas tökki jonkin verran, mutta ei kaatunut.

Tunnari: Jee, me ehjättiin se! Jenny liikkuroi, sekaan parit namit ja Riesku nuuski niin hienosti, eikä maistellut vääriä ollenkaan. Hyvä palautus ja hyvä mieli! Rieha karkasi tosin kerran sivulta katsomaan itkevää vauvaa, mutta se ei ehkä ole kokeessa kovin todennäköinen tapahtuma. Lapsen itku aiheuttaa Riehassa vaan kauheasti huolta ja sen pitäisi päästä heti katsomaan ja nuolemaan naamaa :).

Kaukot: Virtaa oli ihan liikaa. Ei tosin näjnyt eteenpäin tulemisena, vaan hillittömänä peruutteluna ja oma-aloitteisina vaihtoina. Laitoin sen taas "namihäkkiin", niin rauhoittui ja saatiin hyviä siirtymisiä.

Luoksari: Putkesta vauhtia ja hyviä stoppeja. Jenny liikkuroi, eikä reagoinut käskyihin. Hyvä meno!

Toivotaan, että tunnari pysyy kasassa lauantaihin. Ja että kaukoissa on malttia. Muuten on ihan hyvät mahikset ykköseen.

Tuike kävi tekemässä myös parit tokohommat. Hyppynouto oli tosi hieno. Ruudussa meinasi taas stoppi olla vaikea, mutta kovasti häntää heilutellen se yritti ja paranihan se. Seuruuta tehtiin myös, häiriöherkkyyttä oli ilmassa ja meinasi keskittyä kaikkeen muuhun kuin seuruuseen. Mutta tulipahan senkin taas hömpötettyä!

Viima kävi lopuksi tekemässä samaa rataa, kuin mitä Riehan ryhmä teki eilen:


En tiedä mistä se oli taas kerännyt intoa ja virtaa, mutta se oli aivan tosi hieno! Taidettiin päästä ekalla yrittämällä puhtaalla radalla 10-putkeen saakka, sitten tuli kielto. Mutta sen jälkeen juostiin rata pari kertaa puhtaana läpi. Vauhtikaan ei ollut huono ja yllättävän hyvin Viimalle toimi samat kuviot, kuin mitä olin Riehan kanssa eilen treenannut. Toki minä saan kannustaa ihan eri lailla, mutta Viimalla oli niin kivaa! Hyvä treeni!

Treenin jälkeen vielä pienet kävelyt Jennyn porukan kanssa. Hyvin tulee lauma pystykorvia toimeen, vaikka alkuun pitää aina toisille räksyttääkin :).

Naru lähti kotiin, mutta Vesku kävi vielä sen ja Riehan kanssa kicksparkkaamassa 11km. Päivän kuntoilut hoidettu!

Ei kommentteja: