keskiviikko 31. elokuuta 2011

Uusi koti ja valaistu koira

Muuttoprojekti on siinä vaiheessa, että kamat on sisällä, mutta hyvin levällään. Mutta on tää vaan ihku! Peltoja ympärillä ja illalla ihan pilkkopimeää. Tänään poimittiin omista pensaista karviaisia ja koirat avusti. Erityisesti Rieha tuntui tykästvän noihin. Pieni miinus on aitaamaton piha, vaikka vierestä ei menekään kuin pikkutie kahteen seuraavaan taloon. Tuike the vahtikoira kunnostautui jo räksyttämällä tielle menneelle naapurin autolle. Tarkkana saapi siis olla.

Talon treeniominaisuudet testattiin jo eilen, tilaa riittää ihan eri malliin sisätokoiluun. Rieha tykkäsi myös kovasti eteisen muovimaton ominaisuuksista, hyvin sai potkua alle.

Rieha kävi tänään virallisissa luustokuvissa ja lonkat sekä kyynärät lähti priimana Kennelliittoon. Toivottavasti eivät siellä kauheasti muutu. Siistin näköiset ne oli omaankin silmään. Lisäksi Riehalta kuvattiin myös selkä, joka sekin näytti oikien mainiolta. Hyvillä mielin saa siis noiden puolesta harrastaa! Pikkukoira oli ihan tööt kuvauksen jälkeen ja mm. pissasi meidän sänkyyn siellä maatessaan. Ei ole helppoa ei.

Vimps on taas porsastellut. Siitä on tullut ihan himoahne ja se on alkanut varastelemaan ruokaa. Viime viikolla saatiin se kaksi kertaa kiinni pää biojäteastiassa ja tänään se veti omatoimisesti yhden paketin koirille tarkoitettua lihaa pöydältä. Ja se siis oli juuri syönyt sellaisen paketin ihan ruuaksi. Hyvin upposi melkein kilo lihaa yhteen porokoiraan...

Ai niin ja itsekin olen vähän toistaitoinen. Kaaduin ja veänytin kyynärpääni. Kantositeen kanssa mennään kunnes taipuu taas normaalisti.

Ei kommentteja: