torstai 25. elokuuta 2011

Keppejä, kontakteja, paikkamakuuta

Mm. niistä koostui torstain treenaukset. Eli ajeltiin taas hallille. Kyllähän se pakkaaminen aina yhdet treenit odottaa...

Rieha aloitteli pujottelulla edellisen päivän malliin. Neljä keppiä, joihin ohjurit ja sai itse hiffailla menoa. Hyvin se hiffailikin. Muutaman kerran tuli loikkimista ohjurien yli kun vire meinasi nousta, mutta suurimmaksi osaksi oikein kivaa ja ajatteluprosessia tapahtui taas selkeästi. Neljällä kepillä on hyvä pyörittää ikiliikkujaa eli laittaa menemään aina samantein uudestaan ja se oli Riehasta tosi kivvoo.

Sen jälkeen otettiin puomia. Tähän on kehittynyt hirmuinen into ja se näkyy jossain määrin ylösmenokontaktilla ettei malta pysähtyä. Onneksi R kestää hyvin toistot ja pienen sanomisenkin, eli otin sen vaan yksinkertaisesti aina takaisin ja alkoihan se ylömenokin luonnistua. Alastulolla 2o2o sen sijaan pelittää jo tosi kivasti. Tänään ekaa kertaa tuli pari lipsahdusta puomilla, mutta se ei kyllä Riehan menoa hidastanut, vaikka ohjaaja aika kauhuissaan katsoikin...

Loppuun tehtiin lyhyttä radanpätkää:



Hypyt oli tarkoituksella vähän eri korkeuksissa. Eka hyppy oli korkein ja ekalla yrityksella siitä tippui rima. tokalla ei enää. Eli vissiin pitää vähän muistuttaa taas siitä etupään nostamisesta. Hirmuinen vauhti sillä on, mutta hyvin se silti lukee. Erityistyytyväinen olin tokaan putkeen, jonne pystyin lähettämään tosi hyvin takaa ja ottamaan vähän etäisyyttä loppusuoralle.

Vimps kävi tekemässä samaa radanpätkää ja silläkin oli erinomaisen kiva meno. Oikein kiihdytti pussille ja saatiin tosi hyvä vauhti. Lisäksi Vimps teki puomia ja pujottelun kulmia. Ai niin, tekihän se vielä seuruunkin, josta sai palkaksi mennä A:lle. Ihana, innokas fiilis sillä oli!

Sitten otin halliin myös Tuikkusen. Ihan ensimmäisenä Tuike ja Viima tekivät kimppapaikkamakuun. Hyvin sain ne jätetyksi ja hyvin makasivat kun kurkin piilosta. Välillä kiva tehdä harjoitus näinkin.

Tuike teki pihalla vielä kolme paikkamakuuta. Tein kaikkiin valmistelut ja vaihtelin piilossa olemisen aikaa. Eka oli ihan nappi. Tokalla hipsi perään piiloon ja sai siitä kunnon palautteen, jonka jälkeen makasi hyvin. Kolmas oli taas ihan nappi. Pientä muistuttelua pikkukoiralle, mutta eiköhän se siitä.

Ei kommentteja: