lauantai 13. elokuuta 2011

Mitäs me

Eilen ja tänään ollaan treenailtu Riehan kanssa lähiparkkiksella. Liikkeestä seisomiset on parantuneet, maahanmenot on hyviä, samoin luoksari. Seuraamisessa on sen sijaan tullut nyt vaihtelua, oisiko murkkuilun aiheuttamaa. Välillä sitä normaalia kympillä tekemistä, välillä meinaa haahuta.

Paikkamakuuta ollaan tehty nyt lelulla, tuntuu että sen kanssa saa tarpeeksi intesiteettiä. Jotenkin olen vaan aina ajatellut ettei paikkamakuussa voi palkata lelulla, koska vireen pitäisi olla alhaalla. Mutta Riehalle tuntuu toimivan. Kummassakin treenissä ollaan tehty pari makuuta.

Edistystä voi olla, mutta ehkä meidän koetavoite tässä kuussa voi olla vielä hinasen liian aikaisin. Kaameasti alkaa itseä jänskäämään...

Tuike on treenannut kaukoja, joissa on ihan hirmuista hömpötystä ilmassa. Tänään tehtiin koemaisesti putkeen seuruu, luoksetulo ja liikkeestä istuminen. Seuruussa kiva ilme, mutta paikka seilasi aika paljon. Taas ollaan tuossakin lipsuttu huonompaan... Luoksari oli ok, seisominen venyi ihan pikkaisen ja taisipa maahanmenoon tulla kaksoiskäskykin. Liikkeestä istuminen oli nappi.

Viima on tehnyt myös. Sillä on kiva fiilis ja liikkeet sujuu. Ehkä mie lähden taas sen kanssa kokeilmaan, jos en Riehaa vielä uskalla viedä. Se on ainakin aina yhtä virkistävää, Viima kun kehittelee kokeissa kaikkea kivaa :D.

Ei kommentteja: