perjantai 5. elokuuta 2011

Toktok

Laukaan treeneissä taas suoraan töistä paikalle kaasutellen. Mutta nää on vaan kivoja kun saa apuja!

Rieha teki seuraavasti:

Seuraaminen: Naksutin avustajalle ja ensin naksuttelua suorista perusasennoista, ilman apuja. Oikein hyvää, välillä painoi, mutta korjasi. Sitten tehtiin suoraa ja siinä naksuttelua takapuolen oikeasta paikasta, tästäkin saatiin paljon hyviä toistoja ja tuntuu että hiffaa. Ilme ihana!

Liikkeestä seisominen: Tässäkin naksu peliin tassujen paikallaan pysymisestä. Hyvä huomio avustajalta siitä, että tuppaan herkästi hiipimään kävellessä, jolloin koirakin hiipii. Rempseämmällä asenteella saatiin heti parempia seisomisia. Ihan hyvällä mallilla, suurin osa onnistui ekalla käskyllä ja tassujen liike vähentynyt huomattavasti.

Tunnari: Laudan kanssa. Ekalla kerralla hömppäsi ja koitti irrotella kiinni olevia kapuloita, mutta sen jälkeen teki hyviä toistoja useamman kappaleen.

Paikkamakuu: Alkuun hyvää ja korrektia paikkamakuuta, mutta sitten alkoi murkulla mennä sipuli. Se mm. haukahteli pari kertaa. Tämä on kyllä nyt niin herkästi ihan liian levoton. Muut koirat ei kiinnosta, mutta minua koittaa saada reagoimaan. Iltaruualla makaa hienosti, mutta treenitreeneihin yhdistettynä kentällä tulee heti noita hömpötyksiä...

Luoksetulo: Pari toistoa suoraan eteen, koska ekalla jäi vinoon, mikä oli yllättävää koska onnistuminen tässä on ollut 100%. Tokalla vetikin sitten hienon eteentulon. Erikseen tehtiin edestä sivulle tuloja, noita pitää treenata, koska herkästi jättää esim. toisen tassun minun jalkojen väliin.

Tuike tokotteli vuorostaan seuraavaa:

Kaukot: Riikan neuvoilla, avustaja naksutteli ja palkkasi. Tosi hyvää menoa oli suurimmaksi osaksi! Vähän alkoi odottamaan palkkaa avustajalta joten palkkasin välillä itsekin.

Liikkeestä istuminen: Naksutteluja oikeista ja mukavasti sujui. Pikkaisen väistää sivulle, mutta sen saapi tehdä, kunhan istuu rivakasti.

Tunnari: Liikkuroituna. Muuten hyvä meno, mutta jäi odottamaan liikkurilta palkkaa, koska sama ihminen oli palkannut kaukoissakin. Ahne pieni possu. Mutta oma nousi varmasti.

Paikkamakuu: Jouduin heti lähdöstä palauttamaan, mutta sen jälkeen makasi hienosti. Oltiin piilossa reilusti ja psytyin seuraamaan että makasi hyvin valppaana.

Ei kommentteja: