torstai 2. toukokuuta 2013

Olennaista treeniä

Tänään käytiin Tiituspohjassa treenaamassa Satun ja Elisan kanssa. Viereisellä kentällä oli nappulaliigan treenit, eli ääntä ja häiriötä oli mukavasti. Eipä ne tosin juuri Rieha haittaneet. Ohessa myös parit Hennan ottamat kuvat Pullaisen Riikan koulutuksesta.

Ohjattu: Ensin palkkaa kontaktista liikkurin käskyn jälkeen. Ja Rieha alkoi jopa sitä tarjoamaan, eli ehkä se jumi sieltä aukeaa. Vasta kontaktin jälkeen lähetys merkille, joka sujui hyvin. Haettiin eka oikea, sitten vasen ja loppuun vielä oikea. Kaikki nousivat hienosti, vaikka oikealle mennessä ei käänny yhtä hyvin kuin vasemmalle ja selkeästi katsoo myös keskikapulan. Mutta katsokoon, nyt ainakin tuntui siltä, että katsoo ja muistaa samalla, että tuo se ei ainakaan ole. Hyvä vauhti palautukseen ja yhden otin eteen saakka, sekin sujui.


Luoksetulo: Palkat seisomisesta ja maahanmenosta ja yksi pelkästä odottelusta. Stopit sujui hienosti ja odottelukin parani heti, kun taas sitä vahvistin. Ainoa pieni miinus oli se, että ihan hinasen ennakoi seisomisesta lähtöä. En kuullut liikkurin käskyä kovan tuulen takia ja sen myötä odottelusta tuli aika pitkä. Ihan siihen ei maltti riittänyt ja lähti n. sekunnin sadasosaa ennen käskyä.

Tunnari: Liikkuroituna koemainen. Hyvä meno, nosti oman, mutta tiputteli ja varmisti vielä yhden kapulan. Ei kuitenkaan maistellut vääriä ja nosti oman melkein saman tien. Palautus laukalla, joten palkkasin heti lennosta. Ihan ok meno, pakko vielä ehkä kuitenkin treenata pariin otteeseen.

Tunnarin pitotreeniä
Riehalla on jotenkin luottavainen ilme :)
Kaukot: Häiriössä, eli takana hillui ihminen. Palkkailin alkuun vaan ekasta siirtymästä. Istuminen oli vaikeampi, siinä ei noussut toisella kerralla, uusintayritys onneksi onnistui heti. Seisomiset oli hyviä. Loppuun pidempi pätkä, kaikki vaihdot sujui ja paikka oli myös ok.

Seuruu: Pienen tauon jälkeen tehtiin koemainen, pitkä seuruu. Mun on vaan ihan pakko treenata sitä liikkurin kanssa tekemistä, koska homma muuttuu heti ihan erilaiseksi. Rieha työsti hyvin koko seuruun, mutta välillä oli hieman levoton. Juoksuihin lähdöissä tuli irtaantumista ja joissain täyskäännöksissä. Juoksussa se johtuu varmasti siitä, että oma meno on ollut niin huojuvaa, niin Riehan ottaa varmuudeksi vähän etäisyyttä. Hidas kävely oli sen sijaan oikein hyvää. Eikä paikasta tarvinnut huomauttaa kuin kerran ja yritin oikeasti olla sen kanssa tiukkana!

Treenattiin erikseen vielä noita juoksuun lähtöjä sekä täyskäännöksiä ja tuntui, että heti kun tein ilman liikkuria, niin se sujuivat tosi hyvin. Siis oma pää paremmin kasaan ja tasaisempaa menoa!! Askel suoraan ja pää ylös!! Rieha on hyvä, nyt vaan on itse tehtävä oma osuus.
Nännikumi on lempparilelu

Ei kommentteja: