maanantai 10. syyskuuta 2012

Viikko ennen

Koirat joutuivat eilen taas poseerauksen uhreiksi. Pitäisi oikeasti hommata parempi putki tuohon kameraan, tuolla ei oikein onnistu kuin nämä posetukset. Liikekuvat vaativat jo enemmän säätöä, kun putki ei riitä kauempana olevien elukoiden kuvaamiseen.





Viimakin suostui kameran eteen, ylväs porokoira



Tässä kuvassa näkyy syy, miksi se suostui poseeraamaan. Veriletut aiheutti äkillistä kuolan eritystä kesken mallinhommien....




Hennan kanssa päätettiin vetää eilen pikatreenit Vihtavuoressa agikisojen häiriössä. Oikein hyvä idea, pm-kisoihin on tulossa 40 koirakkoa ja koe käydään kahdessa kehässä, joten häiriötä on sielläkin varmasti tiedossa. Toki SM-kisojen häiriöön verrattavissa ei varmasti ole, mutta kuitenkin tällä korkeudella iso koe :).

Liikkeestä istumistreeni jatkui taasen. 10 toistosta taisi mennä kaksi väärin, eli prosentti on ihan hyvä. Loppua kohden alkaa kuuntelemaan selkeästi paremmin. Luoksarin stoppeja treenattiin kiertojen kautta ja huomattiin, että se reagoi edelleen herkästi liikkurin käskyyn. Plus huomasin, että namipalkalla stoppien valuvan, lelu siis ehdottomasti parempi tässä. Loppuun vielä kakeja, Hennan liikkuroidessa, niissä hyvä keskittyminen.

Tänään kotipihalla jatkui luoksarin stoppien liikkurin käskytykseen reagoimattomuus, Veskun toimiessa liikkurina. Ja meno parani huikeasti, ei nykinyt stopeissa ollenkaan ja keskittyi. Liikkeestä istumisissa ei tullut yhtään väärää liikettä. Tein tähän viahtelua tekemällä välillä valmistelevan osuuden juosten tai hitaasti kävellen. Hyvähyvä! Kaukoissa meno oli priimaa ja keskittyminen hyvä.

Nyt vielä parille päivälle:
- liikkeestä istumiseen edelleen vaan toistoja, niitä toivottavasti ehditään tekemään ti, ke, to, ainakin se 10kpl ;)
- ruudusta yksi treeni, palkaten kerran stopista ja kerran sivulle tulosta, huomenna Vihtavuoressa
- kaukot liikkuroituna huomenna ja keskiviikkona, kotona muutama vahvistus to ja pe vaikeista vaihdoista
- huomenna hyppynouto ja luovutusasennon vahvistus, ettei reagoi liikkuriin
- huomenna ja ke tunnari liikkuroituna, torstaina/perjantaina kotitreenissä pari toistoa, palkka vaihdellen luovutuksesta/sivulle tulosta
- luoksarin stopeista yksi treeni liikkuriin reagoimattomuudesta, ke
- metskua iltaruualla yksi toisto ti, ke, to
- seuruuta, palkaten takaa, erityisesti askelsiirtymiä, kotitreenissä muutamaan otteeseen

Keskiviikkona Tuikella ja Riehalla on fyssariaika, joten sen jälkeen ei hirveästi voi tehdä. Mutta toivottavasti ennen sitä, ehditään jossain kentällä treenaamaan. Torstai ja perjantai vaan jotain pientä, mielenvirkistystä. Siinäpä se sitten onkin.

Ei kommentteja: