torstai 6. syyskuuta 2012

Pari kuvaa ja päivän treeni

Tänään mulla oli kaksi innokasta mallia, kun oli tylsää. Kolmas poistui paikalta kameran huomatessaan...

Tuikella oli mötkökoira


Vai oliko mötkökoiralla Tuike?


 Rieha tykkää olla lähellä


Iloinen pieni, joka sai tänään myös uudet valjaat. Ne on myyjän mukaan marjapuuron väriset. Minusta ne on ihan pinkit. Juuri sopivat tasoittamaan pikkukoiran imagoa.


 Riehan mielestä tää on ollut viime päivinä ihan paras lelu (ja se ei siis riko sitä, kunhan leikkii ja koittaa saada jonkun heittämään). Tämä voi myös johtua siitä, että Viima on ominut kaikki kivemmat lelut.


Pm-kisat lähestyy ja jännittää. Kotitreenissä on olleet nyt kaukot ja tunnari. Kaukot meinaa välillä kiristää hermoa, jotenkin erityisesti kotitreeneissä ne tuppaa olemaan sähellystä. Kentällä jotenkin keskittyy paremmin. Tunnari on ollut myös sähellystä, eli on maistellut vääriä, mutta siinä ollaan edistytty taas toistojen myötä. Tänään muistuteltiin myös luoksaria kiertojen kautta.

Illalla treenattiin ihan uudella kentällä (joka oli muuten aika super), Annan ja Saijan kanssa.

Seuruu: Anna liikkuroi pätkän, jossa oli paljon käännöksiä ja paikallaan käännöksiä. Ilme super, mutta voi että se keuli, painoi ja röyheili kuin pieni porsas. Mua vaan nauratti :D. Mutta joo, ennen koetta voisi koittaa tehdä askelsiirtymiä kotitreeninä namin kanssa, että saisin sitä suorempaan. Tuon ilmeen kun pitää, niin kiva!

Ruutu: Yksi ruutu pallo valmiina ruudussa. Sitten koemainen. Se on kyllä aika hieno, seuruukin oli korrekti, vaikka tuleekin täysiä.

Mekki+ohjattu nouto: Huvituksena, pitkästä aikaa. Merkki oli hienosti muistissa, menee ihan keskelle. Loppuvaiheessa alkoi hieman laskemaan vauhtia merkille mennessä, mutta ei pahasti. Mutta siihen tulevaisuudessa huomiota. Ensin oikea, joka oli aiva sairaan hieno. Vasen oli vaikeampi ja jouduttiin tekemään pari toistoa, koska meni keskikapulalle. Toisaalta ehkä epäreilua tehdä kumpaakin puolta samassa treenissä, mutta toisaalta se oli oikein hyvää mietintää Riehalle. Tykkään siitä, että se osaa käskystä katseellaan hakea kapuloita ja saan siitä kehuttua, jolloin se myös menee oikealle kapulalle.

Tunnari: Viikon paras! Pyysin Annaa laittamaan pari namia kapuloiden joukkoon ja Rieha söi niistä yhden. Nuuski hienosti ja rauhassa, ilman maisteluita ja oma nousi varmasti

Kaukot: Saija toimi häiriönä huitoen vieressä. Häiriö olikin tämän treenin vaikein juttu, Riehan piti ihan pikkaisen heilutella häntää uudelle ihmiselle. Kielsin sitä lyhyesti ja sen jälkeen keskittyi. Vaihdot oli tänään oikein hyviä, voi kun tekisi noin kokeessakin!

Ei kommentteja: