maanantai 24. syyskuuta 2012

Epiksissä vauhdin huumaa (video lisätty)

Sunnuntaina vedettiin kotipihatreenissä ohjattua. Vasen oli vaikea, oli ihan fiksoitunut oikeaan, mutta saatiin sujumaan. Tässä video siitä:



Tänään käytiin juoksemassa JATin epiksissä. Osallistuttiin möllirataan, joka koostui tänään pelkästään hypyistä ja putkista:

Ihan meille sopiva rata :). Rieha irtoaa putkiin niin hyvin ja ehdin silloin etenemään seuraaville esteille. Vedettiin siis rata kaksi kertaa puhtaana läpi ja nopeiten koko porukasta (aika jotain 21s), eli voitto kotiin. On se kyllä ihan pirskatin nopea, silloin kun onnistutaan.

Ja tässä video radalta (tämä oli toka versio, en tiedä kumpi oli nopeampi), kiitos Ellille kuvaamisesta:

Riehan möllirata

Osallistuttiin myös 1-luokan radalle, joka oli sekin aika mukavan suoraviivainen. Siellä ei sitten enää tuloksilla juhlittu, kumpikin rata meni samaan kohtaan, eli pujottelun jälkeen olisi pitänyt mennä edessä olevaan putken suuhun, niin R meni kauimmaiseen. En vaan välillä muista, mikä se sille luonnollinen etäisyys minuun on ja kun vaan huitaisen putken suuntaan, niin siella kauempanahan se on. Muutenkin oli hieman hillitöntä, ekalla radalla unohti A:n alastulon ja tokalla radalla teki upean lentokeinun...

Käytiin vielä Annan kanssa treenaamassa tokoa. Rieha oli vissiin liitelyjen jälkeen hieman väsynyt, ei ollut parasta menoa, hieman sellaista ponnetonta.

Tehtiin ohjattua, taas vasenta. Ekalla kerralla meinasi varastaa suoraan kapulalle, mikä oli Riehalle outoa. Ehkäoli jo sen verran hämärää, ettei nähnyt merkkiä kunnolla? Sen jälkeen palkkailin pelkästä merkistä pari kertaa. Sen jälkeen Anna naksutteli jääviä ja niissä meno parani koko ajan, jostain syystä alussa aina sotkee seisomisen ja istumisen. Ruutu sujui ok, tosin oli vähän hidas. Hetsasin Riehaa kunnolla ja alkoi vauhtikin löytyä. Loppuun vielä yksi luoksari superpalkalla. Ihan ok meno, eka väli hitaasti, mutta sen jälkeen paremmin.

Ei kommentteja: