keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Vielä ehtii reenata ja fyssarilla

Nyt oli ihan oikeasti viimeiset "kunnon" treenit ennen koetta. Käytiin Killerillä ja saatiin seuraksi mukava joukko tuttuja. Riesku teki:

Liikkeestä istumista: Liikkuroituna. Yksi väärä liike, se tapahtui kun tein juoksusta. Muuten aika priima meno, hyvä seuruu ja hyvät istumiset. Tämä ei voi mennä kokeessa pieleen, eihän.

Seuruu: Liikkuroituna siirtymiä ja käännöksiä ja palkka takaa. Oikein bueno. Hieman meinasi ennakoida takaa tulevaa palkkaa, toivottavasti ei ala kokeessa hyppimään taakse.

Kaukot: Jee, sikahyvää menoa! Kerran liikkui seisomisessa, josta höpöttelin ja palautin, kaikki muut siirtymät priimaa. Eikä vieras liikkurikaan haitannut.

Tunnari: Tooosi tarkka nuuskinta (pari namia joukossa). Nosti oman, tiputti sen kun huomasi yhden namin, mutta nosti sitten taas. Hyvää, tarkkaa työtä.

Luoksari: Kiertojen kautta stoppeja ja extrapitkä odotus ennen palkkaa/seuraavaa käskyä. Ei nykinyt ollenkaan!

Sitten ajeltiin Maaritille fysioterapiaan. Rieha oli vuorossa eka. Etupäässä oli jonkinverran jumia, ei niin pahasti kuin viimeksi, mutta haukkarit sillä vähän jumittaa. Kuulemma paimenkoiralle hyvinkin tyypillisistä ja Riehahan kulkee puolet ajasta paimenkoirakytiksessä. Oikeasta takajalasta löytyi isompi aristus, Maarit epäili, että on luultavasti jonkun tärskyn/kolauksen tuottama. Itselle ei suoranaisesti tullut mieleen mitään erikoista, mutta ainahan se hyppii, pomppii ja törmäilee. Jumppaohjeet kehiin ja kuntouttamaan. Rieha on kyllä hirmu kiltti potilas, välillä koittaa tosin pussailla Maaritin ihan väkisin :).

Tuike sitten. Maaritin mukaan sen lihakset ja erityisesti syvät lihakset on heikomassa kunnossa kuin viime kerralla. Mietin, että onko uinnin jääminen pois kesän ohjelmistosta vaikuttanut tähän. Toki täytyy myöntää, että kesällä myös jumpat on jääneet vähemmälle. Nyt täytyy ottaa ihan itseä niskasta kiinni sen jumppaamisen kanssa, Tuiken takapää kun ei polven ja lonkkien takia ole muutenkaan priimaa ja jumeja sen takia löytyy. Tuikekin oli kiltisti jumpattavana, tykkää kun joku rapsutelee sitä.

Ei kommentteja: