lauantai 15. syyskuuta 2012

Rieha VOI1 ja luokkavoitto piirinmestiksissä!!!

Tänään kisattiin Keski-Suomen tokon piirinmestaruuksista. Riehan kanssa oltiin mukana Laukaan koiraharrastajien joukkueessa. Liikkeet oli jaettu kahteen osaan (plus paikkamakuu), mikä oli ihan hauska juttu. Tosin omaa jännitystä se taisi vaan lisätä, en tiennyt mitä tekisin ja kuskasin koiraa autoon ja autosta pois vähän väliä. Paikkamakuussa paistoi aurinko, ekassa yksilöliikkeiden setissä satoi vettä ja tokassa paistoi taas. Eli suurimmaksi osaksi ihan hyvä keli ;).

Sitten ne tulokset ja selostukset:

Paikkamakuu 10
Seuraaminen 9: Pientä painamista ja paikka oli välillä edessä, siitä vähennykset. Mutta mikä ilme ja asenne, häntä heilui ja pää oli ylhäällä! Juoksupätkä oli aivan super.
Liikkeestä istuminen 10: Hah, me selätettiin tämä :D.
Luoksetulo 7: Maahanmenon teki pompun kautta, pystyy parempaankin. Eteentulo hieno, mutta Riesku päätti vielä parantaa sitä ja sivulletulokäskyllä tunki melkein jalkojen väliin :D. Eli tuplakäsky siihen. Pitäähän sitä vähän soveltaa...

Sitten oli tauko ja toka setti:

Ruutu 9,5: Hieno ruutu, seuraamisessa paikka hieman edessä, siitä vähennys.
Hyppynouto 10
Metallinouto 9,5: Jee, laukalla takaisin! Luovutus olisi saanut olla hinasen tiiviimpi.
Tunnari 9,5: Pyöräytti kapulaa suussaan kaksi kertaa, muuten priima.
Kaukot 6,5: Ekaan istumiseen tuplakäsky ja liikkui sellaisen 30cm. Istuminen jumitti jo ennen kehää ja liikkuri oli alussa vähän liian mielenkiintoinen.
Kokonaisvaikutus 10: Taitava ja innokas koira ja hyvä yhteistyö :).

Yht. 285p. VOI1 ja sijoitus 1/8 eli voitto kotiin piirinmestiksissä! Ja nyt mulla on ensimmäinen koira, jolla on oikeus kisata kuninkuusluokassa eli EVL kutsuu!

Ja video kokeesta (kameran zoomi löytyi vasta tokaan osuuteen, joten hieno seuruu ei näy ihan kauhean hyvin, mutta hieno se oli!)


Päivän kruunasi vielä se, että meidän joukkue oli piirinmestaruuspronssilla! Meillä oli prikulleen samat pisteet kuin hopeajoukkueella (myös Laukaan joukkue), mutta heillä oli tuloksissa enemmän ykkösiä.

Kokonaisuudessa oikein hyvä kisa ja tehtiin aikalailla meidän tasoinen suoritus. Luoksari oli ainoa, mihin olin oikeasti hieman pettynyt, toisaalta se vaan nauratti, kun toinen ihan tohkeissaan "vähän" tiivistää. Kaukot on meidän huonoin liike, eli niitä edelleen treenataan ahkerasti. EVL on kyllä muuten aika valmista kauraa!  Toinen, mihin pitää kiinnittää huomiota on liikkeiden välit. Ekassa setissa tuli parikin haukahdusta, kun R vähän komentaa, mutta tokassa setissä olin kehujen kanssa hillitympi ja suu pysyy kiinni. Mun on vaan välillä vaikea muistaa, että mulla on käsissä hieman eri vireessä oleva koira kuin aiemmin ja sitä ei oikeasti tarvitse enää nostaa tai innostaa :). Mie vaan mietin miten hyvä siitä tulee, kun vielä kasvaa ja nuo soveltamiset jää pois.

Täytyy myös sanoa, että Rieha on kyllä niin makea koekaveri. Sillä on niin hauskaa ja se tekee niin täysillä. Väliajat se ottaa lunkisti ja heiluttelee häntää kaikille kivoille ihmisille (ja tarjoutuu pussaamaan kaikki halukkaat).

Tämä leijuu tällä pitkään!!!

Sankari ja palkinnot



3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnittelut ykköstuloksesta ja upeista pisteistä! Tosi hienon näköistä työskentelyä oli :)

AnneW kirjoitti...

Onnea hienosta tuloksesta! Taitavia olette! :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos, kiitos Satu ja Anne! Oli kyllä hyvän mielen koe :).