torstai 16. helmikuuta 2012

Torstaina agia

Vimps pääsi pitkästä aikaa oman agiryhmänsä treeeihin. Rata oli suunnilleen tämän näköinen:


Hieman oli vaisu fiilis ekalla kierroksella. Jostain syystä okseri tuotti sille vaikeuksia ja rymähti sen päälle ekalla kerralla ja se söi vähän itseluottamusta. Tehtiin sitä yksittäisenä ja alkoi ponnistamaan paremmin. Sille pitäisi varmaan tehdä hyppytekniikkatreeniä, koska tuonne hyppysuoralle se meni aina hitaasti, vaikka yksittäiset esteet teki mielellään.

Toinen yritys meni jo hieman reippaammin ja saatiin ihan kiva rata. Tosin tällä radalla ampaisi 16-putken sijaan puomille, vaikka oli jo ihan putkeen menossa. Siellä se sitten patsasteli häntä heiluen, kun itse olin jo menossa pöydälle. Pöytä oli Viimasta koko treeni paras juttu, sinne se oikein ampaisi. Ihan ok meno, pujottelut meni puhtaasti, samoin kontaktit, tosin keinu oli vähän hidas. Näillä mennään viikonlopun kisoihin, toivottavasti jaksaa siellä olla reippaana.

Rieha pääsi mukaan myös, koska oli niin täynnä virtaa. Ja se oli kertakaikkiiaan makea. Harmittaa etten ilmonnut sitä kisoihin, koska sekä kontaktit että pujottelu sujuivat niin hienosti. Tehtiin kaikkia kontakteja ja otti hienosti sekä alku- että loppupään kontaktit ja kesti oman liikkeen täydellisesti. Ihan mahtavaa ja vauhti tuntuu vaan lisääntyvän. Ja oujottelu sujui ilmkan apuvälineitä kummaltakin puolelta ja avokulmista lähettäen. Itse pystyin ottamaan sivuetäisyyttä useamman metrin verran. Kyllä siitä hyvä tulee, maaliskuun kisoja odotellessa!

Ei kommentteja: