sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Pikatreenit sunnuntaille

Jennyn ja Annan kera Doggiella. Suunnitelmissa oli pikatreenit ja ihan hyvin pysyin suunnitelmassa, enkä innostunut. Ihan ekana tehtiin paikkamakuu Nalan ja Pipsan kanssa. Parisen minuuttia oltiin piilossa. Lähdössä R reagoi muiden käskyihin ennakoimalla maahanmenoa, muuten hyvä makuu. Treenattiin erikseen vielä vuorotellen maahan- ja ylöskäskyttämistä. Rieha oli tänään extrapätevä omasta mielestään ja reagoi ihan joka ikiseen maahan- ja sivu-käskyyn, riippumatta siitä tuliko ne minulta vai muilta. Lähinnä vaan nauratti kun toinen oli niin terävänä, mutta ehkä pitäisi tämä ottaa treeniin joo...

Oma setti aloiteltiin muutamalla kierrolla ja peruuttelulla. Vastapäivään kierto on edelleen hankalampi, peruuttelu sen sijaan sujuu kuin vettä vaan ja välillä ilman haukkujakin.

Sitten treenattiin zetaa varten jääviä satunnaisjärjestyksessä ja hienosti teki. Erottelee ainakin tässä vaiheessa liikkeet tosi hyvin, eikä sävellä. Siitä muutamia seuraamisen liikkeellelähtöjä, palkan paikkaa vaihdellen. Loppuun treenailtiin kaukoja. Rieha on sisäistänyt peruuttelun nyt niin hyvin, että koittaa peruuttaa kaukoissakin joka kohdassa. Mutta valitettavasti siitäkin taitaa lähteä pisteet jos koira liikkuu taaksepäin sen pari koiran mittaa... Pikkuhiljaa alkoi tässäkin olla järkeä.

Ei kommentteja: