keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Radanpätkää ja vielä pari videota

Pakkanen meinaa taas kiristyä, joten piti ajella äkkiä hallille, jossa onneksi oli ihan kohtuullisen lämmintä. Väsäsin äkkiä radanpätkän, johon halusin ottaa vaan Julian treeneissä tehdyn saksalaistreenin. Kai se sinne jotenkin ymppääntyi :D. Vesku oli mukana ja kuvaili pari videota.

Viima teki ekana ja tämä taisi olla sterkkauksen jälkeen ensimmäinen kunnon rata. Ja meni tosi kivasti! Tehtiin kaksi kertaa tämä pätkä, ekan yrityksen jälkeen lähinnä paranneltiin vauhtia. Saksalainen toimi yllättävän hyvin 6-hypylle, vaikka takaaleikkaus putkeen sitä hidastaakin. Putket on muutenkin radan huonoin kohta, se kun ei vaan niistä tykkää. Mutta hyvin tuli laukkaa niistä ulos, vaikka vähän rauhallisesti sisään menikin. Muuten oikein mukavaa työtä Viimalta ja loppusuoralle löytyi hyvä vauhti.



Loppuun Vimps teki vielä erilaisia keppien lähetyskulmia ja ne sujuivat niin hienosti, että treeni oli hyvä lopettaa siihen. En tiedä on sterkkauksen ansiota vai mitä, mutta Viima on ollut niin leikkisä ja innokas, ettei pitkään aikaan. Sama on vissiin siirtynyt agikentälle :).

Sitten Rieha-riepotin. Alkupätkä radasta sujui hyvin, kun sehän irtoaa. Saksalaista väännettiin erikseen, mutta parhaiten se sujui radalla, vissiin kun en ehdi liikaa miettimään ja sähläämään. Olihan se välillä aika hilkulla, mutta saatiin sujumaan. 9-putkeen piti ekalla kerralla viedä ihan kunnolla, sen jälkeen irtosi sinne hyvin. Puomi oli myös parilla ekalla kerralla ihan hakusassa eli hyppäsi surutta ylösmenon. Muistuttelun jälkeen sekin sujui. Voisi ehkä jatkossa kuitenkin olla parempi radalla, etten käy erikseen nameilla palkkaamassa ylösmenosta, se kun ei niistä edes erityisemmin välitä tuossa mielentilassa. Lupa jatkaa matkaa olisi siitä varmasti paras palkka.

14-putkella sai olla tarkkana ettei ampunut seuraavan hypyn ohi. Yleensäkin tuo on putkilla ongelma, koska Rieha tulee putkesta niin pitkälle ja se näkyi edelliselläkin putkella ja tokalla videolla. Loppusuoralla R tykittää hienosti ja irtoaa hyvin. Tässä pari pätkää:





Rieha teki loppuun pujottelua ja alkuun homma sujui ihan sairaan hienosti, meni täyttä pujoa ilman yhtään apuvälinettä hyvällä vauhdilla ja ilmeellä. Sitten sorruin jankkaukseen ja homma lähti hajoilemaan, alkoi haukkumaan ja jätti koko ajan enemmän keppejä välistä. Kun osaisi aina lopettaa ajoissa... Vesku koitti toppuutella että otat vaan yhden tai kaksi onnistunutta, mutta eihän sitä enää ehtinyt kuuntelemaan...

Tuike teki lopuksi vähän tokojuttuja, seuraamista, liikkeestä istumista ja luoksarin stoppeja. Seurussa Rieha häiriköi urakalla, eli se seurasi samaan aikaan jalkojen välissä kun oli niin innoissaan. Siitä huolimatta T oli pätevä. Liikkeestä istuminen sujui tänään hienosti ja luoksarin stopit oli Tuikemaisia eli ihan ok.

Ei kommentteja: