keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tsekkaus

Taas Vihtavuoressa (ja taas 12h työpäivän jälkeen :D). Saatiin Hanna kera Kitn meidän seuraksi ja samalla tsekkauksen tasoon ja hyviä vinkkejä. Kiitos Hanna!!

Seuraamiset: Hihnassa meni tänään paremmin. Ainoa missä irtosi hieman oli juoksupätkä. Siihen Hanna ehdotti intervalli-treeniä eli tehdään pätkä, jossa vuorotellen juostaan ja kävellään pari askelta useampaan otteeseen ja lopusta palkka. Tarkoituksena opettaa että vaikka mun jalat liikkuu eri lailla, niin keepien paikka pysyy. Kokeiltiin ja toimikin hyvin. Irti seuraamisessa tuli enemmän kontaktin tippumista, agikenttä ja maassa olleen merkit kiinnosti jonkin verran. Mutta ei se paha ollut. Näihin nyt ketjutusta että Riehalle jää mieleen, että kannattaa tehdä koska irti seuraamisen jälkeen tulee palkka.

Liikkeestä maahanmeno: Lähtö oli huono (en sanonut valmis-sanaa, jolla R nostaa aina kontaktin), mutta parani nopeasti. Itse liike on kuulemma makea ja hyvinhän R sen tekee.

Luoksari: Nyt tuli ihan höpötystä. Meillä oli ekaa kertaa käytössä merkit sivussa ja ne oli Riehasta hirmu mielenkiintoisia. Jäikin sitten istuessa tuijottelemaan niitä ja tuli vasta toisella käskyllä tosi vinoon eteen. Tähän nyt superpalkkaa jalkojen välista että vahvistaa eteentuloa ja sitä vauhtia.

Liikkeestä seisominen: Tämä oli tosi hupaisa. Lähti hyvin mukaan, mutta kahden askeleen jälkeen vetäisi suorilta jaloilta maihin, eli vissiin ennakoi maahanmenoa, kun äskenkin tehtiin. No, se lähti siitä samantien mukaan ja seisominen onnistui tosi hyvin. Hyvä että tulee tälläisiä oudompia juttuja esiin, pääsee niitä miettimään.

Hyppy: Kympin hyppy.

Paikkamakuu: 2min Kitn kanssa ja agiliitäjien häiriössä. Erinomainen!

Perustat on kuulemma meillä tosi hyvällä mallilla. Nuoren koiran kanssa vaan pitää rakentaa sitä uskoa että kannattaa jaksaa ihan loppuun asti. Esim. seuruussa, vaikka pitää paikan ja kontaktinkin tosi hyvin, niin tulee muutamia sellaisia pään laskuja, joita voi hioa ihan erikseen kaulajumppana namin kanssa. Mutta kiva ilme sillä on tekemiseen!

Ei kommentteja: