maanantai 17. lokakuuta 2011

Maanantain agit

Rieha käväisi taas omassa ryhmässään. Aloiteltiin keinulla, jossa meno on hurjaa, mutta hyvin malttoi stopatakin. Silti, haluaisin kehittää tuohon ylösmenoon jotain muuta kuin ainaisen pysäyttämisen, mutta en oikein tiedä että mitä...

Rata oli tänään tälläinen:


 Aloitettiin eka hyppysuoralla. Apuohjaaja oli lelun kanssa suoran päässä. Se sujui alkuun, mutta sitten R alkoi sukeltamaan viimeisen hypyn ali. Totesin että lelu on sille liian suuri palkka lopussa jos se on näkyvillä ja tehtiin ilman loppupalkkaa. Se sujui hienosti, Rieha kyllä irtoaa ja nyt malttoi sitten hypätäkin kun ei tarvinnut saalistaa lelua matalana.

Radan alku oli hirmuisen haastavaa, Rieha sinkoili kaikkiin muihin putkiin paitsi sinne minne piti. Vein sitä kyllä huonosti. Kun menin rohkeasti hyppyjen lähelle kuljettamaan niin alkoi oikeakin putki löytyä. Muuten loppu sujui tosi hyvin. Tässä pätkä treeniä, ihan lopusta ja R on jo vähän väsynyt (tuo putkesta ulostulo oli ihan ihme, sitä ennen se oli syöksyillyt noita putkia varmaan 20 kertaa):




Erikseen tehtiin vielä pujottelua. Verkkoja puuttui neljä ja sujui tosi hyvin. Tässä vielä pätkä siitä (viimeinen toisto on niin, että olen itse paikallani n. 10m pujottelun sivussa):

Ei kommentteja: