tiistai 18. lokakuuta 2011

Fyssarilla

Tuike ja Rieha pääsivät pitkästä aikaa Maaritin käsiteltäviksi. Tuiken halusin tsekattavaksi, koska viime viikolla Rieha hyppäsi sen selkään sohvalta ja se on ollut jäykän näköinen sen jälkeen. Tuike antoi käsitellä toisen puolen hienosti, mutta vasen puoli selästä oli todella jumissa. Etutassun ja olkavarren antoi vielä käsitellä, mutta siitä alaspäin mentäessä alkoi heti kipristelemään ja kääntyilemään, vaikka muuten makaa käsiteltäessä rauhassa. Varattiin sille heti uusi aika ja nyt saa lenkkeillä rauhassa takki päällä. Jumpata pitää itsekin taas ahkerasti. Lihaksisto sillä on onneksi hyvä, leikattu jalka ihan vähän huonompi kuin leikkaamaton, mutta ero on pieni.

Rieha sitten. Se oli alkuun sitä mieltä että paikallaan makaaminen oli tosi tylsää ja koitti venkoilla, mutta loppuvaiheessa käsittelyä se nukkui ihan täyttä häkää. Riehan lihakset sai kehuja ja onhan se sellainen pieni vinttari. Takaosa sillä oli hyvässä kunnossa, alaselässä jotain pientä, mutta sen sai hyvin käsiteltyä. Etupäässä sillä oli jonkin verran jumeja, luultavasti johtuen ihan sen paimenkoiran liikkumisesta ja sen hurjasta riekkumisesta. Pitää itse alkaa nyt kunnolla venyttelemään sitä, niin saadaan sekin vetreäksi.

1 kommentti:

AnneW kirjoitti...

Kellä käytit koiria? Laittaisitko mulle vaikka sähköpostilla yhteystietoja, on jo pitkään pitänyt käyttää Roki hierottavana. Fyssari sikäli vielä parempi, että varmaan just hyvän analyysin saisi lihaskunnosta ja ylipäätään rakenteesta.

Meillä on muuten edelleenkin Viiman viltti autossa... :)

anne.wacklin (at) gmail.com