maanantai 27. tammikuuta 2014

Yllättäen, pentujuttuja :)

Tää padilla päivittäminen ei vaan oikein onnistu. Kadotin sitten koko tekstin, kun koitin korjailla videoita. No, koitan jossain vaiheessa muistella sen uudestaan...

Viikonloppu meni vieraita viihdyttäessä. Yhteensä porukkaa kävi n. 15 henkeä, eli taas on pentuja sossutettu huolella. Kaikki pennunottajatkin on nyt käyneet ainakin kerran. Kivaa että ovat aktiivisia!

Kelien lauhduttua ollaan ulkoiltu enemmän. Ulkoilun jälkeen ne on sisälläkin rauhallisempia, mikä on huippukivaa. Ulkona ne viilettävät kovasti ja irtoavat ihan aidatun pihan reunoille. Kivillä ja kannoilla on myös kiva kiipeillä ja kuusia repiä.

Viima ulkoili pentujen kanssa tänään ja muutamia leikkiyrityksiäkin jo havaittiin. B&t tyttö viiletti semmoista tahtia, että Viima suorastaan innostui. Tuike jatkaa ärinälinjaansa, pennut vaan heiluttaa sille häntää.

Tässä ne videot, kuvia ei tosiaan ole, kun kone on rikki. Riehan siskon Moskan omistaja Kati tosin räpsi niitä eilen, eli laadukkaita sellaisia luvassa jossain vaiheessa.

Ensin pennut ja Katin tuomat ihanat narulelut:


Sitten lisää leikitystä, Riehalla narupallo ja pennut pistää vastaan:


Ja sitten b&t poika ja jumppapallo, sekä mun kovaonninen hanska:


Tähän loppuun oli hienot kuvailut pennuista, ne on nyt bittitaivaassa. Yritys ehkä myöhemmin uudestaan. Voisko joku tulla korjaamaan mun pöytäkoneen???

3 kommenttia:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Yh, sulla on kaksi samaa linkkiä videoihin! Jumppapallovideo uupuu!
Ja mä kun haluun nähdä kaikki! :)

Riikka kirjoitti...

Ounou, välittömästi korjattu :D

Erja kirjoitti...

Nyt on jumppapallo tuplana! Ääk!