torstai 23. tammikuuta 2014

Pennut 6 viikkoa, videoita

Pennut täytti eilen 6 viikkoa ja sen kunniaksi ne pääsi eläinlääkärin tarkistukseen. Samalla tutustuttiin tieytysti myös autoilun ihmeelliseen maailmaan. Kaikki 7 pentua häkkiin ja menoksi. Tosi hyvin ne matkusti, suurin osa alkoi nukkumaan melkein saman tien. Ruskea tyttö protestoi häkittämistä eniten, sillä on yleensäkin paljon mielipiteitä.

Vangitut poitsut matkalla
Itse eläinlääkärin tutkimus meni kaikkien osalta hyvin. Pojilla oli kaikilla pallit ja muutenkin kaikki oli kunnossa. Siellä ne eivät olisi enää viihtyneet häkissä ollenkaan.

Takaisin ajettaessa yksi pennuista kakkasi häkkiin, eli oli oikein rattoisa ajomatka. Suurin osa jaksoi pidätellä hienosti kotipihaan asti ja siellä ne saivat hetken viilettää. Sitten koko porukka pienen pesun kautta sisään.

Pikkupoika taas vankilassa

Muuten meno on perusvallatonta villiä riehuntaa. Punapantainen tyttö meinasi antaa mulle nenälävistyksen. Se on tosi kiva, kun ne on oppineet tempun "hyppää ja pure". Saa olla oikeasti tarkkana. Ruskea tyttö taas onnistui kiskomaan pöydältä alas mun järkkärin, pentu ja kamera sai kolhuja, muttei onneksi mitään isompaa. On ne vaan niin ehtiväisiä.

Tässä pieni video siitä, kun tyypit tutustuu peiliin. Ne oli eilen murtautuneet ulos aitauksesta ja keksineet tuon kenkäkaapin. Niillä oli käsittelyssä 5 kenkää ja yhdet hanskat. Bileet oli hurjat ja ne oli aivan onnesta soikeana, kun unisena kiipesin katsomaan metelin syytä.


Toinen video kertoo tarinan siitä, miksi pikkupentua ei kannata ottaa sänkyyn, vaikka se olisi kuinka hauskaa:


Sitten vielä pätkä Riehan ja Pantterin leikeistä. Se pääsee aina touhuamaan äipän kanssa:


Ja mammakoira vapaalla:


Riehalla on ollut näillä pakkasilla tuplatakki, pakko koittaa suojella sen nisiä niin hyvin kuin pystyy. Onneksi sen motto on, että mitä kylmempää, niin sitä lujempaa, eli pitää itsensä lämpimänä liikkeellä.

1 kommentti:

Iitu kirjoitti...

Mammakoira <3 On se vaan niin kaunis. :)