torstai 2. tammikuuta 2014

Mammakoiran pikkureenaukset

Tavoitepostaus lähti vahingossa hieman liian aikaisin, palaan siihen myöhemmin. Pennuista on ollut niin paljon juttua, että en ole muistanut kirjailla muuta. Rieskun kanssa ollaan pikkuhiljaa alettu tekemään kotipihatreeniä. Ei vielä mitään isompia vauhtiliikkeitä, mutta pientä hiontaa. Ja voi vitsit miten se nauttii!
 
Seuraamisessa ollaan hiottu lähtöjä. Pään pysyminen ylhäällä oisi se a ja o. Pientä keulimista on ollut havaittavissa, mutta käsikosketuksen kautta se on taas parantunut, samoin kuin tuo pää. Semmoista kivaa pientä pyörittelyä. Samaan syssyyn ollaan tehty jäävien erottelua ja se vaikuttaa olevan hyvin muistissa.
 
Luoksarin stoppeja ollaan tehty vähän peruuttelun kautta, se on hyvää muistuttelua taaksepäin menemisestä. Vähän kuin kiertäminen, mutta ilman niin isoa riehuntaa. Kauhean kiva asenne ja etutassustoppi sillä näissäkin on.
 
Tänään hyödynsin pimeää pihaa ja tehtiin tunnaria. Koitin etsiä paikkoja, jossa olisi varjoa niin, että osa kapuloista olisi siellä ja osa valossa. Useampi toisto eri järjestyksillä ja oma nousi hienosti ja tosi itsevarmasti. Huomioin treenissä nyt myös sen, että kehuin ja palkkasin sitä, kun odotti sivulla kauniisti ja fokusoi oikeaan suuntaan. Pitäisi muistaa palastella enemmän, odotteluosuus on ollut meille se haastavampi viime aikoina.
 
Semmoista pientä kivaa. On niin hauskaa treenata Rieskun kanssa, se on  niin liekeissä ja naama loistaa :).

Ei kommentteja: