torstai 3. toukokuuta 2012

Valssaten

Riehan agitreenit veti tänään Laura. Ohjelmassa oli enemmän tekniikkavääntöä kuin rataa. Tehtiin tälläisellä simppelillä radalla ensin valsseja, sitten vastaanottavia valsseja ja loppuun takaakiertoja ja vastaanottavia valsseja:



Aloiteltiin valsseilla ja ne sujui ihan ok. Vastaanottavissa valsseissa olikin enemmän haastetta, koska lukitsi aina herkästi seuraavan esteen, eikä tullut välistä, vaikka kuinka koitin kutsua ja juosta. Mutta saatiin hyvää parannusta menoon, kun pysyin itse rauhallisena, enkä yrittänytkään liikkua liian lähelle hyppyjä. Ja mitä rauhallisemmin ja hiljaa vein, niin sitä paremmin Riehakin pysyi hanskassa. Takaakierroissa sama juttu. Mutta ei jäänyt ollenkaan paha fiilis tästä, itse asiassa oikein hyvä.

Edelleen miun pitää olla rohkea, mutta rauhallinen. Samalla päätin että ilmoitan sen äitinpäiväkisoihin. Treenailtiin sivussa kontakteja ja ne sujuivat ihan sikahyvin. Ajattelin, etten koskaan opi kisafiilistä Riehan kanssa, jos en vaan kisaa.

Rieha teki välillä myös tokojuttuja ja niissä se oli aivan pro. Seuraamisessa huikean hyvä fiilis ja paikka. Liikkeestä istuminen oli joku päivä vähän kadoksissa, mutta tänään ei mitään ongelmaa. Luoksarikin sujui, hieman se ehkä himmaa kun odottaa käskyjä, mutta tässä vaiheessa parempi niin. Kaukoissakin alkaa olla jotain ideaa ja pystyy parista metristä tekemään ok vaihtoja. Hyppyä tehtiin avoimen mukaan, ihan vaan testiksi, jos vaikka saisi TOKO-SM:iin joukkueen, niin avoimeen voitaisiin lähteä hillumaan. Ja hyvinhän se sujui. Voittaja oisi muuten kuosissa, mutta en vielä noilla kaukoilla ja tunnarilla lähteä. Tunnari vielä nyt menisikin, on nyt etsinyt ihan hyvin omaa, mutta välillä vielä suu aukeilee väärien kohdalla. Mutta joo, katsotaan saadaanko joukkuetta kasaan. Oisi vaan kiva kisata!

Tuike treenaili rallytokojuttuja. Saksalaisessa täyskäännöksessä alkaa olla ideaa ja eteentulotkin onnistuu jo jotenkin. Edelleen on vaikeinta se hihan kanssa pelaaminen. Mutta píkkuhiljaa!

Ei kommentteja: