torstai 10. toukokuuta 2012

Tänään herneet kolisi!

Tein Riehalle huvikseen taas pienen jäljen, tällä kertaa nurmikolle. Tein siihen ensin pienen ruudun ja sitten n. 15m suoran. R jäljesti taas hyvin ruutuun ja siirtyi siitä nopeasti suoralle. Ei se kyllä joka namia löytänyt, veti ennemminkin vähän kylki edellä ja söi vaan toisesta askeleesta. Hyvin se jäljellä pysyi, mutta vauhti on jo tässäkin aika kovaa. Laitoin loppuun yhden kepinkin ja sehän oli Riehasta oikein hauskaa. Ei ehkä maailman hyödykkäin harjoitus. Viima kävi syömässä osan nameista ja loppuun Tuike imuroi vielä koko jäljen, että varmasti tuli puhdasta :D.
Illalla oli vuorossa Riehan agitreenit, vetäjänä Jari ja ratana suunnilleen tälläinen:



Samaa rataa oli pitkin päivää kellottaneet JATin huippukoirakot, joten pitihän meidänkin yrittää. Treenailtiin alkuun tuon ekan putken jälkein hyppykuvio, johon tein saksalaisen 8-hypylle. Ja se toimi!! Toinen vaikea paikka oli saada R kääntymään 11-hypyn takaaleikkauksen jälkeen 12-hypylle, mutta kyllä sekin päällejuoksuna onnistui kun olin selkeä.

Itse asiassa saatiin rata sujumaan aika kivasti, olin ylpeä! R irtosi ihan tosi hyvin noilla suorilla, mutta kaikista parasta oli kun saatiin nuo parit kuviot sujumaan. Tosin kyllä sai ohjaajakin juosta ja loppuun ei meinannut enää reisisssä riittää voimia. Saatiin vedettyä rata lähes puhtaasti läpi, viimeiselle hypylle tuli kielto, kun olin niin paljon jäljessä, niin kääntyi ohi (siinäkin kun olisin vaan rohkeammin juossut, niin olisin ehtinyt paremmin loppuun). Mutta ilman kieltoa meidän aika olisi ollut n. 27s ja kiellon kanssa n. 29s. Ei paha, kun seuran parhaat oli vetäneet saman radan n. 24 sekuntiin. Olin tosi tyytyväinen menoon :). En ihan vielä lopetakaan agilityä :D.

Treenailtiin ohessa myös tokohommia. Huomasin että se oli hukannut luoksetulossa seisomisen kokonaan. Eli kun sai mölleissä mennä kerran seisomisesta maihin, niin tarjosi sitä koko ajan nytkin. Naksuttelinkin sille siis seisomisia, sekä sivulta että edestä ja alkoihan meno parantua. Samalla tuli treenattua liikkeestä seisomista kuntoon. Ilme oli hyvä läpi treenin.

5 kommenttia:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Perskeles, ratapiirroksesta päätellen siellä on vissiin Jattilassa treenattu tämän päiväistä TopTeam-knock out-kisaa varten! Paljastuivat mokomat!!

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Näyttääkö tutulta?
http://youtu.be/JeRXX5mnGS4

Riikka kirjoitti...

Kyllä meidän radalla oli hyppyjä ihan eri kulmissa 8). Mitään en tunnusta, jos joku oli vaan bongannut sen siun blogista?!?

Anne kirjoitti...

Mä nein teidän radasta ihan pienen pätkän (tuon neljän esteen "kieputuksen"), ja voi että kun menitte hienosti! Teistä tulee vielä loistavia! :-)

Riikka kirjoitti...

Oi kiitos Anne :)! Välillä kun tuntuu että on itse ihan hukassa, niin on ihanaa kun onnistuu.