tiistai 8. toukokuuta 2012

Koemaista

Tänään oli kivassa säässä Remmin porukoiden möllitoko/grillausilta. Sinnehän mekin sitten suunnattiin. Häiriötä oli aika kivasti, haukkuvia koiria, ihmisiä jne.

Rieha teki ensin voivoita:

Paikkamakuu 3min ja 2min: Tehtiin kaksi makuuta kun seuraa tarvittiin. Kumpikin oli erinomaisia, vaikka häiriötä riitti. Ekan aikana takana käveli mm. irtokissa :).

Seuraaminen: Alku meni hyvin, mutta pitkässä juoksupätkässä tuli pari kontaktin tippumista. Sen jälkeen teki taas ok ja käännökset ja paikallaan siirtymät sujui hyvin. Hidas kävely oli hyvä.

Liikkeestä istu: Ihan hyvä oli tämä. Huomio nyt treeneissä siihen ettei siirry sivulle istuessa.

Luoksetulo: Oisi ollut aika hieno, mutta veti seisomisesta oma-aloitteisesti maihin ennen seuraavaa luoksetulokäskyä. Ilman sitä oli aika priima stoppi. Maahanmeno oli sekin priima, samoin lopetus. Ei ollenkaan pahalla mallilla nuo stopit tämän perusteella, eikä aiemmin ole kyllä tehnyt tuota että ensin seisoo ja menee sitten maihin.

Ruutu: Oli epävarma paikasta, meni taas oikeasta reunasta ja joutui peruuttelemaan keskelle. Stoppi ok, maahanmenoa ennakoi. Sivulle tuli kaarella, luultavasti oli menossa reunaa kohti. Edelleen paikan vahvistusta ja eri paikoissa.

Hyppynouto: Siis omg, tämä oli aivan outo, mutta syykin selvisi  myöhemmin eli sillä oli kakkahätä. Teki ihan hyvä suorituksen kunnes metriä ennen minua pätti tiputtaa kapulan ja alkaa haistelemaan. Uusinta oli ihan hieno.


Metallinouto: Lähti taas haahuilemaan, uusinnassa palautti ravilla. Sitten selvisi se syykin. Rieha nimittäin tämän jälkeen karkasi minulta ja säikähdin jo ihan tosissaan että mihin se menee. No, se juoksee kentän laidalle ja alkaa kakalle, jonka jälkeen oli taas ihan geimeissä mukana. Olipa taas Vuoden Reilu Ohjaaja-fiilis, kun toinen joutuu hädässään tekemään ja vielä vähän kovistelenkin...

Tunnari: Kapuloiden joukossa oli pari namia, mutta muuten koemainen. Nuuski hyvin ja rauhassa ja oma nousi hienosti. Palautti ravilla ja tiputti kapulan luovutuksessa (edellisten noutojen mukana tullutta painetta vaiko vaan treenin vähyyttä?). Vahvistusta edelleen ja loppuun vauhtia.

Kaukot: Tehtiin helpotetut, ihan vaan nähdäkseni miten tekee. No, eihän ne vielä ole lähellekkään valmiit. Osa meni hienosti, osa taas ei. Takapalkka meinaa vielä käännyttää mukana.

Eli onhan siellä vielä paljon tehtävää, siis ihan liikkeissä. Tässä koko voivoi, ei tosiaan ole meidän parasta menoa: http://www.youtube.com/watch?v=LK1cYuPzK6k

Rieha lepäili autossa pari tuntia ja tehtiin vielä avoin luokka, jossa vähän palkkailinkin:

Seuruu: Siis ihan kauhea, ei varmaan koskaan ole R tehnyt noin huonoa seuruuta. Yhteen suuntaan mennessä paikka irtosi ja jätätti ja jouduin antamaan lisäkäskyjä. Loppuun paransi taas, mutta silti. Kyllä sillä varmasti kasin oisi saanut, mutta ei vaan ollut yhtään Riehaa...

Liikkeestä maahan: Jäi istumaan, uusinta kymppi. Ollaan siis tehty paljon liikkeestä istumista...


Luoksari: No tämä oli kyllä lähestulkoon kympin liike, hieno stoppi!

Liikkeestä seiso: Pikkaisen väisti seisomisessa ja liikutti yhtä takajalkaa taakse mennessä.

Nouto: Hieno, nyt ei minkäänlaista haahuilua missään vaiheessa.

Kaukot: Rieha päätti ettei osaa istua ekalla, eli siihen kolme käskyä. Muuten hyvä. Ekan käskyn vahvistus treenisuunnitelmaan!


Hyppy: Hieno hyppy, muttei taaskaan osannut istua vaan veti maihin. Kuuntelutreeniä!!

Voihan voihan. Eipä ollut avoin luokka enää muistissa, eli joutuu kyllä treenamaan jos meinataan SM:iin lähteä sitä tekemään. Mutta tässä vielä avoimen parhaat palat: http://www.youtube.com/watch?v=9Gz6enGE1VU

Muutenkaan ei todellakaan ollut parasta Riehaa tänään. Joko se oli liian väsynyt eilisestä tai sitten epäilen että sillä on juoksut alkamassa ja hormoonit hyrrää. Se oli aika ärtsyn oloinen joillekin koirillekin. Ihmisiä sen sijaan olisi pitänyt moikkailla ja liehitellä minkä kerkesi. Olihan siellä liikkeissä toki paljon hyvääkin, en sitä sano, mutta jotenkin asenne ei vaan ollut paras. Toivotaan että olen oikeassa ja juoksun tulo vaan pistää neidin päätä pyörälle (laskin juuri ette edellisestä juoksusta on jo kohta 7kk ja edellisten väli oli sen 6kk eli hyvinhyvin todennäköisesti aloittelee kohta).

Rieha on muuten aloittanut pöydille kiipeilyn lisäksi myös roskiksen dyykkauksen. Se ei vaan vissiin aiemmin ole tajunnut roskiksen sijaintia, mutta nyt kun se on sen hiffannut, niin biojäteastia on ollut leviteltynä pariinkin otteeseen. Ja kelpielapsi tyytyväisenä vetää napaansa ties mitä...

Viima taas on kunnostaunut myyräjahdissa. Se kaivaisi pelloilla myyränkoloja vaikka tuntikausia jos saisi päättää. Voisiko tästä järjestää jonkun kisan?

Ei kommentteja: