keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pari päivää

Tiistaina käytiin Viihdekeskuksella kisaporukan kanssa treenaamassa. Häiriötä riitti kun kentällä treenasi neljä eri porukkaa. Rieha oli jotenkin ihan ihmeellisen nuutunut, edelleen epäilen niitä tulevia juoksuja (jotka voisivat alkaa nyt heti tai sitten pantata itseään sinne SM-kisojen jälkeen, muuten jää meiltä koko skaba välistä).

Aloitetiin seuruulla, jossa se ei taas millään meinannut seurata yhden lätäkön yli, vaan suoritti kaikenmoisia akrobaattisia suorituksia että pääsi siitä loikkaamaan. Muutenkin oli normaalia kiinnostuneempi kaikesta ympärillä tapahtuvasta. Lelupalkalla sain sen onneksi nousemaan ja meno parani.

Nouto oli myös ihan plääh. Se palautti ravilla ihan järjestään. Vauhtinoudoilla saatiin loppuun sähäkkyyttä, mutta silti, se ei kyllä koskaan palauta ravilla tavallista kapulaa.

Kaukoissa olen ottanut nyt tavoitteeksi sen ekan istumisen vahvistamisen häiriössä. Sekä sen että se toimii sekä käsimerkillä että suullisella yksikseen, puhumattakaan kummallakin. Se sujui erinomaisen hienosti isossakin häiriössä.

Paikkamakuu tehtiin rivissä. Meni hyvin maihin ja jäi hyvin ja pysyi, mutta oli vaihtanut lonkalle ja sen jälkeen vielä liikutellut takajalkojaan pariin otteeseen. Eli vähän oli nyt tämäkin levotonta...

-----------------

Tänään käytiin tekemässä viestitreeni uuteen paikkaan. Rieha oli täpinöissä, mutta käytti ehkä jo suurimman osan energiastaan siihen kun oltiin Raisan ja Narun kanssa b-pisteellä kun Naru juoksi. Höntäsi siellä ja jäljesti itsensä pois ja takaisin meidän jälkiä.

Oma osuus oli pituudeltaan sellainen 200-300m. Ekalla pätkällä mietti ihan hetken ennen kuin lähti, mutta sitten lähti hyvin. Minulle päin juoksi taas hyvin. Toka lähetys Raisalle olikin ehkä huonoin meidän viestiuralla. R lähti, mutta jäi n. 30m päähän. Siitä ei lähtenyt millään, vaan palasi takaisin ja koitti mm. tuoda minulle keppiä. Sitten lähti kyllä samantien kun Raisa antoi vähän ääniapua.

Mietin taas mikä oli erilaista viime treeniin. Uusi maasto ainakin. Sekä se että minun kanssa b:llä oli Janne ja Naru, joka vielä vähän haukkui. Vetikö se Riehaa sitten takaisin päin. Se oli myös aika poikki ja makasi kieli poskella mättäillä. No, mietiskellään.

Siitä ajeltiin vielä Viihdekeskukselle tokoilemaan. Nyt oli Riehalla parempi ilme kuin eilen, mutta vieläkin vähän plääh. Seuruu sujui hyvin, tein ihan lyhyttä pätkää lelupalkalla ja ilme oli hyvä. Sen sijaan noudossa palautteli taas ravilla, eli tehtiin taas vauhtinoutoja että saisi mielikuvaa paremmaksi. Vähän on nyt hukassa joo. Kaukojen eka siirtymä sen sijaa oli priimaa, vaikka tehtiin ihan Naakan vieressä. Ja sujuu pelkällä käsimerkillä ja pelkällä suullisella ja matkaa oli reilu 10m.

------------------

Tuikkusen rallyt on ihan hauskalla mallilla, ne vaikeatkin temput alkaa sujumaan. Ehkä me ne kesän kisat katsotaan tavoitteeksi.

Ei kommentteja: