lauantai 26. toukokuuta 2012

Hämistreeni

Käytiin Raisan ja Naakan seurana Hämeenlinnassa toko-kokeessa. Evl:ssä edusti hienosti kaksi porokoiraa, Naru ja Taimi, onnea vielä kummallekin koirakolle hienosta menosta!

Rieha roikkui mukana seuraneitinä ja samalla päästiin treenailemaan vieraalla kentällä ja pidemmän matkustuksen jälkeen. Paikka oli tosi kuuma hiekkakenttä, ei varjon varjoa.

Duunailtiin perusjuttuja, seuruuta (hyvä, juoksupätkät erityisplus, ilme super), kaukoja (hyvää häiriötreeniä, ei ongelmia ekassa istumisessa), luoksaria (stopit oli ok, vahvistelin vielä erikseen eteentuloa ja sivulle menoa, jossa hieman meinasi ennakoida eli siinä nyt tarkkana), merkkiä (aivan pro), jääviä (maahanmenossa erottelu ei täysin varmaa, jäi kerran istumaan) ja noutoa (tässä oli isoimmat ongelmat, pari kertaa toi hyvin, mutta sitten alkoi laskemaan raville, kuumuus?).

Tehtiin osa liikkeistä ihan kehässä ja kehänauhan tuntumassa, ihan hyvä juttu. Ja hain tahallaan nyt paikkoja, jossa on ihmisiä esim. takana, että saadaan sitä äksöniä erityisesti noihin liikkeisiin, missä se jätetään ja kokee ne hetket tylsiksi. Paremmin on alkanut keskittyä, oisko meidän kupla parantunut?

Otsikko muuten viittaa myös yhteen Riehan tärkeistä tehtävistä. Joka on minun pelastaminen hämähäkeiltä. Rieha tulee urheasti paikalle kiljuvan omistajan luokse, kantaa hämähäkin pois. Työkoira, juunou, tärkeitä tehtäviä.

Ei kommentteja: