perjantai 27. tammikuuta 2012

She's got talent!

Riehan kanssa uhmattiin pakkasta ja suunnattiin kisaryhmän tokotreeneihin. Paikalla oli meidän lisäksi Raisa ja Niina. Ihan hyvin sitä loppupeleissä tarkeni, kun pysyi liikkeesä ja teki tehokkaasti.

Aloitettiin merkillä&ruudulla. Ensin yksi merkki, josta palkka, sitten lähetys merkiltä ruutuun. Ihan kympin menoa, uskomattoman hienosti se tämän kyllä osaa. Ei pätkääkään epäröintiä ja kumpikin löytyy varmasti ja stopit on priimaa. Huikeaa <3!!

Siitä tehtiin bh-kokeen ilmoittautuminen ja henkilöryhmässä seuraaminen. Ekaa kertaa testattiin tuota ilmoa, mutta eipä se neitiä mihinkään hätkäyttänyt. Hlöryhmässä huomautin sille kerran kun katseli ohitettavaa, muuten priimaa menoa.

Merkkia&ohjattua tehtiin liikkuroidusti. Merkki oli ekalla kerralla haastava, kun näki kapuloiden viennin ja meinasi siis varastaa. Sain sen kyllä stoppaamaan ja korjasi itse hienosti merkille. Sen jälkeen merkki pysyi hyvin mielessä ja vahvisteltiin sitä vielä ennen kuin sai hakea. Oikea kapula nousi hienosti ja varmasti. Vaihdettiin vasuriin. Tässä tuli kyllä oma moka, eli en tarpeeksi selkeästi näyttänyt mihin mennään ja R muisti vielä äskeisen oikean ja haki sitten sen. Höpöttelin sille ja otettiin uusinta. Nyt kun stoppasi merkille, niin oikein kiinnitin huomiota siihen, että käännän katseen ja sitten vasta lähetän. Ja saman tien kun katse kääntyi, niin kääntyi myös Riehan katse ja vasen lukittui ja siitä se haki sen hienolla menolla. Niina kommentoi että minkä vinkin minä sille annoin, kun se niin uskomattomasti käänsi katseen kapulalle vaikka oli ensin ihan kontaktissa minuun. Mutta se on vaan uskomaton tuon minun lukemisen suhteen. Olen miettinyt että kun joskus päästään evl:n kokeeseen, niin kun kapulat viedään, niin pidän vaan katseeni siinä haettavassa, veikkaan että R ei juuri muuta vinkkiä tarvitse...

Ihan loppuun vielä yksi demonstraatio luoksarin stopista pakoonjuoksulla ja se oli hieno. Veti ihan etutassuilla liinat kiinni.

On se Riepulainen vaan makea, ei voi kuin huokailla millainen kaveri mulle on käsiin tippunut. Me oikeasti vaan välillä testaillaan miten joku juttu sujuisi ja Rieha hiffaa sen ihan hetkessä. Se asenne, se asenne, ihan mahtavaa! Kun ei toisen elämässä ole mitään niin hienoa kuin treenaaminen, niin helppoahan se on.

1 kommentti:

Lissu kirjoitti...

On talentia juu, mutta ohjaajallakin pitää olla talent managementia