perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantain kisatokot

Suoraan töistä koira kyytiin ja kaahailtiin maneesille. Paikalla Janne ja Niina koirineen. Piti tehdä pikatreeni, mutta aika paljon me loppujen lopuksi kuitenkin tehtiin :D.

Hyppynouto: Otin mukaan tahallaan vinoja heittoja, niissä piti ihan pikkaisen avittaa takaisin hypyssä, mutta varmasti hiffaa pian että hyppy kuuluu tehdä kapulan sijannista välittämättä. Suorat heito menee kuin vettä vaan ja palauttaa tosi hyvin.

Ruutu: Pakko oli testata vieraalla ruudulla bongaamista ja sehän löytyi ihan ongelmitta. Vahvistelin paikkaa vielä erikseen muutamalla heitolla.

Luoksari: Stoppeja pakoonjuoksulla. Seisomiset on aika hienoja noin tehdessä, varmasti auttaa. Maahanmenoa pitää vielä vahvistaa, tosi herkästi jää puolittain maahan. Samoin lähdön kanssa saa olla tarkkana, varsinkin kun lähden itse juoksemaan.

Seuraaminen: Treenattiin erikseen askelsiirtymiä, oikein hyvä meno. Sitten bh:maisesti henkilöryhmässä seuruuta, joka sekin sujui hyvin. Kahdeksikon tekeminen oli hieman vaikeampaa, kun R on ulkokaarteessa, mutta sisällä ollessaan teki tosi hyvin. Ihmisistä ei välittänyt mitään.

Paikkamakuu: Bh:maisesti, toinen koira samaan aikaan kentällä. Pari kertaa oli nuuskinut ympärilleen, mutta aina kun itse kännyin, niin oli kuin tatti. Toisesta koirasta ei välittänyt mitään.

Ei kommentteja: