keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikkona

Ajeltiin hallille ja saatiin seuraksi Anne ja Aino. Päätin että Rieha saa tehdä pitkästä aikaa vähän rataa. Suunnittelin että halusin tehdä saman aloituksen kuin Sarkkisen Päivin Top Team-kurssilla, lisäksi halusin ottaa putkijarrutusta ja takaakiertoa.

Rieha oli ihan liekeissä ja meno oli aika hillitöntä. Aloitus saatiin sujumaan hyvin, mutta takaakierto tuotti tuskaa, kun en vaan meinannut ehtiä mukaan. Eli Rieha joko hyppäsi hypyn suoraan, tai sittten jäi kovasti kyselemään, että mihis mennään. Kun ei ehdi, niin ei ehdi. Putkijarrutkaan ei ehkä maailman kauneimpia olleet ja puomilla oli ihan possumenoa ylösmenon kanssa. Väliajoilla se haukkui ja hyppi ja komensi, kun ei homma sujunut. Tässä teille videota siitä, miten ei aina ihan ota sujuakseen... Ehkä hieman näkyi, että ei olla tehty pidempää pätkää vähään aikaan.



Lisäksi R teki pari hyppytekniikkatreeniä kasvavalla sarjalla, oikein hyvä meno näissä. Loppuun vielä pujottelua viidellä ohjurilla ja Anne oli palkkaamassa päässä. Saatiin aika kivoja toistoja ja selkeästi tuo palkka pujottelun päässä on toimiva juttu. Harmi vaan kun ei aina saa apuohjaajaa paikalle. Pujottelussa näkyy jonkin verran puolierot, eli vasemmalta ohjaten menee paremmin (tokoirasyndrooma, taas kerran).



Viima pääsi tekemään hallille ekaa kertaa leikkauksen jälkeen. Ja se oli niin innoissaan, olisi kauheasti halunnut tehdä agia, mutta tyydyttiin vaan tokoilemaan. Tosi hyvin se on toipunut ja pikkuhiljaa aletaan taas touhuilemaan.

Ekana tehtiin noutoa, joka oli niin Viimaa, niin Viimaa. Kauhealla innolla kapulalle ja häntä pystyssä patsastellen takaisin. Otettiin parit vauhtinoudot vauhdin kasvattamiseksi. Pieni pätkä seuruuta ja kaukot päälle, niin oikein kiva pikkutreeni. Hieman Vimps otti häiriötä viereisellä kentällä agiliidelleistä, mutta teki muuten oikein kivasti. Ja se on vaan niin sympaattinen.



Viimeisenä tokottelemaan pääsi Tuike. Ihan pientä pätkää seuruun siirtymisiä, liikkeestä istumista ja kaukoja. Sillä on aivan kaman kova into tehdä ja miellyttää, mutta vähän meinaa mennä häsläämisen puolelle. Etutassut ei meinaa pysyä maassa, kun koko ajan pitää tepsuttaa. Istuminen meni hyvin, mutta kaukoihin ei malttanut keskittyä alkuun ollenkaan. Loppuun se teki vielä noutoa, joka oli tosi hieno, ei vaan mahtunut enää videolle.



Iltapuhteina ollaan jumppailtu eri juttuja. Riehan kaukot on edistyneet kivasti, jalasta kiini pitäminen auttaa selkeästi. Liikkeestä istumista ollaan tehty myös ja siinäkin idea alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Tuike on jumppailut kaukoja myös ja ollaan koitettu hakea malttia vaihtoihin. Viima on edelleen tykännyt temputtaa ja ajattelin kokeilla sille uhkarohkeaa projektia, eli metallikapulan pitoa. Eka treeni meni ok ja suostui pitämään kapulaa n. 10s, vapaaehtoisesti ei ota suuhun, mutta ei ahdistunutkaan.

Ei kommentteja: