torstai 5. tammikuuta 2012

Rieha AVO1 ja menolippu voivottelemaan!

Viikon varoitusajalla päätin ilmoittaa Riehan loppiaiskokeeseen Pieksämäelle. Treeni meni siellä niin hyvin, niin ajattelin että kyllä me nyt yksi koekin vedetään samalla fiiliksella. Ja niin vedettiin! Rieha on kyllä ihan mahtikoira ja sen kanssa on niin mukavaa tehdä ja mennä, kun on aina yhtä innokkaana mukana, keskityy ihan täysillä ja on vaan niin Rieha.

Meillä on  nyt siis menolippu voivoihin seuraavin tuloksin (tuomarina Pehkosen Mauri):

Paikkamakuu 10
Irti seuraaminen 10: Tuomarin kommentit oli jotain, että silloin kun se osaa niin on se vaan hienon näköistä. Ja se fiilis oli hyvä!
Liikkeestä maahanmeno 10: Tuomari edelleen ihasteli että miten voi niin pienellä ja kauniilla käskyllä koira laota maihin niin hienosti :).
Luoksetulo 7,5: Treenattiin stoppeja ennen kehään menoa ja Rieha tiesikin sitten että mitä tehdään ja himmaili aika huolella ennen stoppia. Stoppi olikin sitten ihan nappi, mutta temponmuutos sen jälkeen oli aika selvä :D. Eteentulo ihan nappi, sivulletulo hieman vino.
Liikkeestä seisominen 10: Ihana Rieha!
Nouto 9: Nosti tosi kauniisti, mutta palautti hieman hitaasti. Luovutus kaunis.
Kaukot 7: No joo, tässä tuli kyllä ylimääräisiä käskyjä, mutta tuomari tuomaroi seiskaksi, joten sillä mennään.
Hyppy 9: Hieno hyppy, vaikka olikin Riehalle pikkaisen korkea ja joutui ponnaamaan huolella. Sivulletulo hieman vino, siitä vähennys.
Kokonaisvaikutus 9

yht. 178,5p. AVO1 ja 3.sija



Tuomari sanoi vielä loppukommenteissa että se oli kyllä hauska pieni koira ja niinhän se on! Ja nyt se hauskuus vasta alkaa, kun voivoi häämöttää. Olihan tässäkin pientä korjailtavaa, mutta sen ilme ja fiilis on niin hyvin kohdillaan, eli siitä on hyvä rakentaa pidemmälle ja menolippu oli kyllä ihan ansaittu. Toki onhan se kovin nuori, mutta pikkuhiljaa mennään :).

1 kommentti:

Tapio kirjoitti...

Onneksi olkoon!