maanantai 2. tammikuuta 2012

Asennetreeniä

Hallilla ekaa kertaa tänä vuonna. Vissiin ihmisillä on lomia, kun kävijöitä oli ihan ruuhkaksi asti. Normaalisti arkiaamuisin saa olla ihan rauhassa. Mutta ei se mitään, mahduttiin joukkoon pienen odottelun jälkeen.

Rieha teki ensin vähän aksaa, eli pujottelua, kontakteja ja pimeän putken hakemista/putkijarrua. Pujottelua tehtiin puolikkaalla ja kahdella ohjurilla, joista otin toisen pois jossain vaiheessa. Välillä oli taas hyvää menoa, mutta välillä meni vauhti yli järjen. Viime kerran onnistuminen ilman yhtään ohjuria ei tänään olisi onnistunut ollenkaan. Niin se vire vaikuttaa.

Kontaktit sen sijaan sujui. Kosketusalustat sekä alussa että lopussa. Pysähdykset oli itse asiassa erinomaisia ja tuli hyvällä vauhdilla loppuun saakka. Jostain syystä tykkää nyt istua lopussa kun palkkailen sitä useammalla namilla, mutta en sen anna häiritä, jos palkkaan vaan kerran niin seisoo hyvin. Mutta hyvä meno! Pimeät putket löytyi myös hyvin ja kääntyminen niiden jälkeen sujui koko ajan paremmin. Käytin hidastekäskynä suhinaa ja alkaa hiffaamaan sitä koko ajan paremmin.

Loppuun otettiin hieman tokoa hyvässä häriössä. Paikkamakuu n. 3min sujui hienosti, vaikka häiriö oli aikamoinen. Toisella puolella hallia treenattiin agia ja lisäksi paikalla oli lapsia, jotka huusivat ja pitivät kivasti meteliä. Hieman R katseli isoimpien kiljahduksien kohdalla (kurkin piilosta), mutta pysyi hienosti. Hyvä! Tehtiin vielä vähän seuraamista, hyvä meno siinäkin.

Viima tuli tekemään motivaatiota ja kyllä sitä riittikin, aivan ihana Vimps taas kerran! Tehtiin eka puomia, sitten putkia pariin hyppyyn yhdistettynä, pujottelua ja rengasta. Kaikissa oli loppupalkka ja kyllä riitti pienessä porokoirassa vauhtia, aivan makeaa!

Tuike teki lopuksi vähän vaikeutettua tunnaria. Kasvatin matkaa koko ajan n. 20 metriin ja matkalla oli ohitettavana kaikenmoisia esteistä. Mitä vielä, Tuike vaan paransi menoa, mitä pidempi matka oli. Ihana ilme ja vauhti oli loistava. Oma nousi varmasti. Sivulletulosta naksuttelin myös ja on parantanut itsenäistä paikan hakua. Loppuun vielä kaukoja. Nämä on kyllä nyt vähän sellaista töhömeininkiä, ei millään malttaisi odottaa seuraavaa käskyä, tarjoilee vaan vaihtoja. Mutta asenne on ainakin kohdillaan, kun ei millään malttaisi odottaa mitä seuraavaksi tulee ;).

Ei kommentteja: