tiistai 1. marraskuuta 2011

Videotreenit lepakkovuorolla

Treeneistä videota. Rieha testasi avoimen luokan liikkeitä. Aika kivalla mallilla ollaan, toki pikkuhiontaa on (perusasennot!). Mutta ei kaukana ole että uskallan sen kokeeseen ilmoittaa.



Sitten vielä ruutitreeniä hauskuutukseksi. Sekin on hyvällä mallilla. Tosin vähän ennakoi maahanmenoa. Annan sen mennä läpi, koska se ei stoppaa ennen kuin annan käskyn (hakee siis itse uutta paikkaa), joten ei mene maahan väärässä paikassa ellen käskytä väärin.



Lisäksi R teki metallinoutoa. Ja juuri kun viime treeneissä sitä hehkutin, niin nyt siinä oli joku jäkki. Vauhtinoudot onnistui, mutta luovuttaminen ei. Iltreeniin tämä siis.

Viima teki aksaa. Tehtiin lyhyttä motovaatiopätkää, hyppyjä, putkia ja A:ta. Lisäksi treenattiin pujottelua. Vaikka Viima on ollut masentunut valeraskaudessaan, niin agissa se oli ihan innoissaan :).



Vimps teki myös noutoa, jossa esitteli taas kaikenmoista hauskaa :D. Saatiin me sieltä järkeväkin toisto :D. Lisäksi tehtiin yksi koemainen seuruu, josta sai iltaruuan.

Tuike kävi päivällä fyssarilla ja oli huomattavasti parempi. Tiedän että sen jälkeen on levättävä, mutta en raaskinut pientä jättää ihan huomiotta ja tehtiin ihan iisisti eli kaksi kertaa tunnaria ja kerran kaukot. Hienosti meni, on se pätevä pieni.

Ei kommentteja: