lauantai 20. kesäkuuta 2015

Viralliset valiokuvaukset ja takajälkiä

Keskiviikkona päästiin Tiinan kuvattavaksi. Nämä on nyt vähän niin kuin viralliset käyttövaliokuvat ja tulette näkemään näitä jatkossakin, koska niitä on paljon. Kiitos tuhannesti upeista kuvista, joista todella loistaa Riehan tekemisen ilo!

Tekemisen iloa, yhdessä

Oikeaoppinen nouto




Rieha oli innoissaan, kun kerrankin sai noutaa. Ja noutaa. Ja noutaa. Into on loputon.

Tässä pienen koiran esimerkkiä pk-esteiden ylittämisestä. Asenne ratkaisee!





Jälkitreeneissä on nyt ollut ongelmia janalla takajälkien muodossa. Mutta kepit on nousseet viikon treeneissä 100% varmuudella, mikä on mahtavaa.

Kuvauksen jälkeen kävin tallaamassa Riehalle yhden 500m jäljen ja kaksi janatreeniä. Yhdessä näistä haki takajälkeä, kahdessa lähti heti oikeaan suuntaan. Eteneminen janalla oli tosi hyvää, suoraviivaista ja reipasta. Kepit nousi sekä janatreeneistä, että pidemmältä jäljeltä 6/6. Pitempi jälki oli muutenkin tosi kiva, kulmat meni hyvin ja oli tarkkana.

Eilen ajeltiin treenaamaan Annan kanssa Vihtavuoreen. Anna oli tallannut meille valmiiksi yhden janan ja yhden 500m jäljen kuudella kepillä. Nämä vanhenivat n. 1h15min. Aloitettiin janalta. Lähti vähän vinoon, josta korjasin suoraan, mutta otti takajäljen. Kun en päästänyt etenemään niin kääntyi itse. Vauhti oli aika kova, mutta niin vaan nousi keppi.

Pidemmällä jäljellä janalla eteneminen taas hyvä ja suoraviivainen. Haki jälkeä kuitenkin tosi korkealla nenällä ja lähti takajäljen suuntaan. Mietin olisiko sade vaikuttanut? Kun päästiin jäljelle, niin keppejä nousi tasaiseen tahtiin ja kulmatkin selvitettiin. Kepit tältä jäljeltä 6/6. Hienosti  tehty vierailla kepeillä, jotka ei olleet hajustuneet kauhean kauaa.

Tänään päätin tehdä pelkkää janatreeniä. 3 janaa, kaksi oikealle ja yksi vasemmalle. Eteneminen ja takamerkkien bongaus tosi hyvä, mutta huoh, jokaisella tarkasteli väärää suuntaa. Näissäkin oli tosi korkealla nenällä liikkeellä, ennen kuin malttoi laskea nenän alas. Onko janalla etenemisestä tullut nyt se pääasia, eikä malta sitten nuuskia? Sitten kun korjasi, niin eteni hyvin ja kepit nousi näistäkin jokaisesta tosi hyvin.

Eli paljon on hyvää, mutta vähän nyt säätöäkin. Jatketaan harjoituksia.

Tyttöni mun :)

Ei kommentteja: