keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Takaisin omalle tasolle eli EVL1

Eilen kisattiin Laukaassa iltakokeessa. Tämä tuli tosi hyvään paikkaan SM-kisojen jälkeen ja vaikka ei olla ihan kauheasti treenattu, niin uskoin kokeen olevan hyvä nollaus koetilanteesta itselle. Ja niinhän se olikin. Jännästi se ihmismieli taas kerran vaan toimii.

SM-kokeessa oli ainakin Riehalla hauskaa, kuva Miia Toivonen
Nyt nauratti kumpaakin :D. Kaikki kuvat kokeesta Tiina Karvonen.

Tuomarina toimi Mauri Pehkonen. EVL:ssä vaan neljä koiraa ja me startattiin kolmantena. Kaikki yksilöliikkeet tehtiin putkeen sotketussa järjestyksessä.

Paikkaistuminen 9,5: Oli korjaillut tassuja.
Paikkamakuu 10
Hyppynouto 9: Perusreipas meno, ehkä pikkaisen vino luovutus,
Luoksetulo 10: Tää oli kyllä hieno! Tuomari oli haltioissaan stopeista ja vauhdeista ja Rieha pisti kyllä parastaan.
Seuraaminen 8: Alku oli varsinkin kovin levoton, loppua kohden parani.
Ruutu 10: Riehan bravuuri, meni muuten lujaa. Jopa niin lujaa, että säikähdin pystyykö pysähtymään ruudun sisälle, mutta sinne se kuitenkin jäi.

Zeta 10: Jes, kaikki vaihdot onnistui ja muutenkin ok meno.
Ohjattu 8: Vähennykset kapulan pyörityksestä ja vinosta luovutuksesta. Merkki ja nosto oli ihan priimat.
Tunnari 9: En tiedä mistä vähennys, oisko siitä, että ylitti oman kerran. Luovutti kuitenkin hyvin, eikä pyöritellyt.Kaukot 8: Hyvä ja skarppi ilme. Tekniikka ei vaan ihan pelannut S-I-vaihdossa.

yht. 292,5p. EVL1, kunniapalkinto, sij. 2/4

Video kokeesta:Se oli oikea hyvänmielen koe ja Rieha sai tuomarilta kovasti kehuja. Ykköspaikka hävittiin Maaritille ja Ruulle 0,5 pisteellä, mutta ei haittaa, Rieha oli niin hieno. Oltiin todellakin omalla tasollamme (poislukien seuraaminen) ja se tuntui mielettömän hyvältä! Kiitos Tiinalle kokeen kuvista ja Tuulalle videosta!

Rieha kävi myös makoilemassa voittajaluokan koirien kanssa paikkamakuun uudestaan. Mikäs siinä loikoilessa, kun pisteet oli jo tienattu :D.


Ei kommentteja: