torstai 21. toukokuuta 2015

Lisää huoltoa

Veteraaniosasto kävi eilen eläinlääkärillä rokotuksilla ja tarkastuksessa. Hyväkuntoisia ovat kumpikin. Erityisesti Tuiken hammaskalusto sai kiitosta, hammaskiveä ei ole juuri ollenkaan, mikä on 11 vuotialle pikkukoiralle harvinaista. Yksi etuhammas sillä heiluu, mutta se ei haittaa menoa millään lailla. Satunnaisiin kolotuksiin saatiin lisää kipulääkettä ja lisäksi Cartrophen-pistokset mukaan kotona laitettavaksi. Eiköhän näillä mummeli taas porskuta!

Viimakin oli oikein hyvässä kunnossa. Tosin se kehitti juuri sopivasti eläinlääkäriin mennessä tassuvaivan ja linkkasi etutassuaan dramaattisesti. Olen muutaman kerran aiemminkin huomannut, että aristaa tassua hetken jos on ollut vaikka autohäkissä pidemmän aikaa. Nyt se linkkasi sitä vielä kotiin mennessä ja annoin sille kipulääkettä. Illalla ja tänään tassussa ei ole ollut mitään ja lenkkeili ihan normaalisti. Pitää siis seurailla tuota.

Rieha alkaa olla sitä mieltä, että miksi täällä talossa ei enää tehdä mitään. No, onneksi viikonlopun koitokset on pian edessä.

Veteraaniosasto muutama vuosi takaperin. Viima n. 2v. ja Tuike 4v.

Ei kommentteja: