tiistai 14. elokuuta 2012

Lisää vepeä ja välissä vähän aksaa

Piitkästä aikaa ajeltiin hallille ja Viima pääsi hommiin. Tauko ei ole ollut ainakaan haitaksi, niin kovasti se oli innoissaan. Lupaa hyvää syksyn kisastarteille :). Mie olen vähän suunnitellut että jos Viima kisaisi koko kisauransa JATtilassa, kun ei meillä suurempia tavoitteita ole, niin mikäs sen parempi paikka kuin oma halli. Jos meno jatkuu tälläisenä, niin mehän joudutaan pian sinne kakkosiin.

Rata oli tänään tämmöinen simppeli:


Viima handalsi radan hienosti. Putken ja puomin erottelussa meinasi alkuun mennä sekaisin, mutta sekin alkoi sujumaan. Ja millä ilmeellä se teki, ihanaa! Vauhtiakin riitti Viimalle oikein mainiosti ja häntä heilui. Eikun kisastartteja katsomaan!

Riesku teki saman radan. Se oli ihan liekeissä ja erityisesti pussi oli sen mielestä jotain parhautta, johon singottiin äänen nopeudella mistä päin vaan. Välillä pysyttiin radallakin. En jaksanut kuumassa hallissa jankata rataa kovin pitkään, joten keskityttiin vaan kontakteihin ja niiden vahvistamiseen. Ne on hyvällä mallilla, kunhan muistan vaan olla selkeä.

Tuike-pieni pääsi vielä rallytokoilemaan ja tehtiin erinäisiä kuvioita. Liittelin mukaan muutamia agiesteitä ja kivaa oli.

Hallilta ajeltiin vielä Harakkasaaren rantaan vepeilemään. Koska eilen tehtiin niin paljon, niin tänään päätin että otetaan vähän iisimmin. Tehtiin kivat ja helpot liikkeet ja hauskaa Riehalla oli. Veneestä hyppy 50 metristä oli kaikinpuolin hieno. Aallokkoa oli jonkin verran ja linja meinasi vetää kovasti vasemmalle, mutta niin se vaan tuli maalitolppien välistä. Toisena liikkeenä tehtiin esineen vienti. Ihan niin sähäkästi ei lähtenyt kuin eilen, mutta hyvin kuitenkin ja esine tuli täysiä kolmeenkymppiin. Mietin että jatkossa voisi kokeilla lähtöä niin, että vaan minä annan käskyn veneestä. Luovutus oli priima. Nämä on sillä hienosti hallussa! Muut liikkeet saavat hautua ensi kertaan.

Ei kommentteja: