torstai 15. maaliskuuta 2012

Uimamasterit

Tänään käytiin taas uiskentelemassa Koirasportissa. Hauskasti tässäkin jutussa oppii kikkoja ja koirat parantaa uimista joka kerta. Tuike ui alkuun lelun perässä ja oli taas oma reipas itsensä, viime kerralla kun oli oudon vaisu. Taisi tosiaan johtua siitä että oli saanut juosta pidempiä matkoja laukalla ja oli mennyt jumiin. Nyt se on mennyt taas kiltisti fleksissä ravaten ja uintikin sujui heti paremmin. Se on muuten alkanut heiluttamaan häntää uidessaan, on aika hauskan näköistä kun valkoinen kippura jää veden pinnalle ja vetää hurjaa kieppiä puolelta toiselle.

Rieha otettiin kehiin keskimmäisenä ja huomattiin että Tuikea alkoi kovasti korpeamaan kun Rieha pääsi altaaseen. Tuike saikin sitten olla irti ja kovasti sen mieli teki altaaseen. Kerran se uskaltautuikin ihan omatoimisesti kastautumaan. Ehkä tämä kateuskortti otetaan jatkossakin käyttöön.

Viima otettiin altaaseen yhtäaikaa Riehan kanssa ja Ansku liittyi vielä porukkaan uittamaan Viimaa. Selkeästi Vimps ottaa Anskusta paljon tukea ja ui tosi hyvin kun sai taas pitää päätä Anskun kädellä. Se on kyllä niin liikkis ja ui tosi hienosti. Ja uinnin jälkeen se oli niin levollisen ja hyväntuulisen oloinen. Rieha polskutteli siellä joukossa omia rundejaan, se on kyllä niin saukko, pujotteli Anskun ja Viiman välistä, välillä ui edessä, välillä vieressä ja sillä oli niin kivaa. Jatkossa taidetaan otta Rieha samantien altaaseen ja se saa vetää omaa rundiaan niin kauan kuin sielu sietää :D. Ja sehän sietää, nyt ui varmaan sellaisen reilu 15min, josta kävi 2 kertaa rampilla n. 5s ajan. Ja kun sillä kunto tuohon riittää, niin mikäs siinä. Samanlaista rundia se vetää kesälläkin järvessä. Urheiluhullu, mikä urheiluhullu :D.

Ei kommentteja: