perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kenraalit ja Pitkän Koiran paluu

Kisaryhmän treeneissä vedettiin kenraalit Riehalle ennen bh-koetta. Miten pystyi treenaminenkin jännittämään niin kauheasti?!?  Ja ajatus kokeesta vielä enemmän... Onneksi Rieha teki hienosti.

Ensialkuun seuruuta ja henkilöryhmää. Kummassakin hieno meno, hieman keulimista, mutta eikös se pk-puolella ole vaan hienoa :D. Ei vais, mutta nyt ei puututtu tekniikkaan, kunhan ilme oli kohdillaan ja sehän oli. Siitä sitten "jättävät" ja luoksari uuden säännön mukaan. Hyvä meno kummassakin. Paikkamakuuseen tuomarille ilmottautumisen kautta ja Ruu teki samaan aikaan. Hyvä makuu, hieman oli terävöitynyt luoksetulossa, mutta pysyi hienosti. Hyvillä mielin autoon!

Viima pääsi tekemään pitkästä aikaa porokoiratokoa. Ekassa setissä vähän seuruuta ja noutoa. Vire ei ollut paras ja tuli vähän hömppää, mutta koitin saada sitä tarjoamaan ja tekemään ja siitä vapautus loppupalkalle. Vimps kävi välillä tauolla ja sen jälkeen vire oli huikeasti parempi, ihana! Paikkamakuuseen kahden muun koiran kanssa. Oli maannut kuin suolapatsas, mutta het kun tulin piilosta niin meinasi esittää Pitkän Koiran häntä heiluen. Nyt pääsin puuttumaan ja sanoin että höpöhöpö ja maahan, niin juurtuihan se sinne, eikä Pitkä Koira saavuttanut täyttä mittaansa :D. Siitä vielä seuruuta ja nyt oli ilme ihan sairaan hyvä. Samoin luoksarissa hurjan hieno vauhti ja se oli niin täynnä iloa. Jospa sitä taas avoimeen tässä jossain vaiheessa :D.

Tuike ei päässyt treenimään, koska se oli ollut kumman vaisu. Ja treenien jälkeen vaisuus jatkui, ei pitänyt häntää ylhäällä ja liikkui haluttomasti. Mitään ei aristanut ja söi ja joi kyllä, kunhan tarjosi namin naaman eteen. Seurailtiin tilannetta ilta ja pikkuhiljaa se siitä taas reipastui. Mietittiin että olisiko voinut johtua edellispäivän barf-ateriasta, joka oli ehkä hieman "kypsää". Jos sen maha oli vähän kipeä tms. Pääasia että on nyt kunnossa ja ihan normaali itsensä!

Ei kommentteja: