torstai 1. maaliskuuta 2012

Päivitykset laahaa

Toisaalta ei olla ihan kauheasti treenattukaan, yövuorot kummasti verottaa. Tiistaina koko sakki kävi taas Koirasportissa uimassa ja mukavaa oli. Selkeästi alkavat pitää ihan normimenona tätä. Viimaa uitettiin fleksissä ulkopuolelta, Tuike sai hakea lelua ja Rieha vaan uiskenteli omaan tahtiin.

Eilen oli sitten vuorossa viestitreeniä Jannen ja Raisan kanssa. Ei mikään paha matka ja eka väli menikin taas niin hienosti kuin olla ja voi. Toka lähetys oli viime kerran toisinto, lähti ihan täysiä, mutta stoppasi puoleenväliin, katseli siinä ja koitti palata takaisin. Käskin sen menemään ja lähti. Kolmannella lähetyksellä stoppasi taas, mutta lähti paljon nopeammin liikkeelle. Pohdittiin taas sitä, miten Raisan päästä saisi mielenkiintoisemman. Rieha juoksee sinne aina ekalla kerralla tosi hyvin, mutta sen jälkeen se ikään kuin toteaa että se on nähty ja alkaa kyttäämään sitä liikunko minä. Selkeästi tykkää hirmuisesti juosta, mutta minun pää vaan vetää tällä hetkellä voiton.

Siitä ajeltiin läheiselle parkkikselle treenaamaan. Tosi hyvää häiriötreeniä, kun siinä kulki koko ajan hiihtäjiä ihan vierestä.

Rieha teki eka ruutua. Vieressä ollut kapulakasa hämäsi alkuun, mutta sitten tosi hyviä ruutuun menoja. Otin kerran maahanmenon ruudussa ja sen jälkeen koitti tarjota sitä joka kerta. Eli älä treenaa maahanmenoa :D. Seuraaminen oli hyvällä mallilla ja häiriö ei haitannut ollenkaan. Loppuun paikkamakuu bh-maisesti kun Naru teki luoksetuloa. Tosi hieno makuu, ei reagoinut luoksetulokäskyihin millään lailla.

Viima teki noutoa, jossa piti hieman nostattaa fiilistä. Mutta mielellään meni kapulalle ja toi reippaasti. Siitä kaukoja, jotka on priimaa ja loppuun seuruuta. Seuruussa koitin nyt pitää extratarkasti huolta siitä, etten itse korjaa kohti koiraa, Viima kun on hieman oppinut siihen. Ihan kivasti se lähti tarjoamaan itse ja oli muutenkin hyvällä päällä.

Tuike teki loppuun hieman ruutua, joka oli hirmuisen iloista ja tärppää menoa. Loppuun tehtiin vähän seuruuta ja muutamia rallytoko-juttuja. Olen ilmoittanut T:n rallytokokurssille, siitä tulee meidän veteraanilaji!

Ei kommentteja: