maanantai 5. maaliskuuta 2012

Nopeasti hallilla

Tänään oli ihana hankikanto jäällä. Kicksparkilla pääsee ihan älyttömän hyvin menemään ja vauhtia riittää. Ihan miun laji, hiihdosta kun en erityisemmin välitä :).

Rieha pääsi oman koulutusvuoron jälkeen halliin vähän tekemään. Aloiteltiin tottiksella, ensin liikkeestä istumista ja seuruussa täyskäännöksiä. Liikkeestä istuminen sujui kuin vettä vaan, nopeasti ja terävästi. Seuruussa paikka ja kontakti priimaa ja testailtiin käännöksiä sekä oikealle että vasemmalle. Vasemman kautta ollaan tehty vähemmän, mutta kun R pitää paikan niin tuskin sitä ihan kauheasti tarvii treenata. Ihan loppuun tehtiin vielä paikkamakuu, pari minuuttia, oikein hyvä.

Kontakteja muistuteltiin myös. Ensin A:ta, jossa koitin vahvistaa sitä että tulee alas vaikka olisin itse missä kohden. Ihan hyvää menoa ja oivallusta. Puomilla ja keinulla ylösmenon stopeista sai muistutella ensin, mutta sitten alkoi sujumaa. Näillä alasmeno on nopeampi kuin A:lla, yksinkertaisesti siitä syystä, että ollaan treenattu niitä enemmän. Lisäksi vielä parit pujottelut, joissa hyvä meno.

Ei kommentteja: