keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tekniikkaa ja tokoa

Ajeltiin hallille ja aloiteltiin hyppytekniikkatreenillä. Riehalle tein ensin hyppykylmatreenin ja sitten perussarjan. Kumpikin sujui kivasti ja perussarjassakin tuntui että katsoi enemmän mihin hyppää. Tosin hieman oli pientä varastamista välillä, mutta Vapun neuvojen mukaan hyppytekniikassa ei siihen kauheasti puututa, joten annoin vielä olla.

Sen lisäksi tehtiin kontakteja, puomia, A:ta ja kerran keinuakin. Puomilla on nyt ihan pieni ongelma aloituskontaktilla, eli meinaa paukata siitä suoraan yli. Plus että jos menee yhtään sivusta niin hyppää reippaasti keskeltä ylösmenoa. Karkailua puomille oli myös havaittavissa. Eli hieman hillitöntä. Muutenkin pitäisi päättää mitä tuon ylösmenon kanssa tekee, eli vaadinko siltä tosiaan pysähdyksen. Vai pitäisikö siihen ottaa länget, vai mitä... Ärsyttäviä. Alasmenolla 2o2o sen sijaan toimii jo aika hyvin, myös A:lla. Keinukin meni kivasti, tosin aiheuttaahan se Riehassa pientä vireen nostoa, eli kauhealla ärinällä mennään.

Loppuun R teki vielä pujottelua neljällä kepillä ja ohjureilla. Alkuun sujui kuin rasvattu, sitten tuli hieman sekoilua ja lopussa meni taas hienosti. Ajattelin nyt ajaa sille nuo ohjurit sisään ja siirtää ne sitten suoraan koko pujotteluun.

Viima teki myös hyppytekniikkaa perussarjalla. Hirmuisen kivaa menoa siltäkin ja kovasti oli innoissaan. Sen kanssa on tarkempaa palkan kohta, liian kaukana oleva palkka sai sen hyppäämään kaksi viimeistä estettä samalla hypyllä.

Tuli taas tuossa treenissä mieleen, että Vimps pitäisi viedä silmätarkkiin. Se ei meinannut millään huomata maassa ollutta namialustaa ja etsi sitä ihan ihmeissään. Vasta kun laitoin siihen ihan namipurkin, niin alkoi näkemään. Toki punainen alusta vihreällä pohjalla ei ole paras mahdollinen, mutta kuitenkin.

Viima teki vielä putkia, puomia ja pujottelua superpalkalla motivaation ylläpitämiseksi ja kivaa sillä oli!

Tuike tokotteli vuorollaan pihalla. Ensin vahvistelin luoksarin stoppeja, sitten tehtiin koko liike ja se oli hieno. Liikkeestä istuminen sujui myös kuin rasvattu. Tunnari tehtiin vaikeutettuna, eli lätkäisin vääriä sellaisen 30kpl. Ekalla kerralla ei malttanut haistella ihan loppuun saakka ja epätoivoissaan nosti sitten väärän. Toka ja kolmas toisto sen sijaan olivat ihan nappeja. Ilme sillä oli taas ihana!

Lisäksi Tuikkusen kanssa hömpöteltiin temppuja. Sillä oli niin kivaa! Ehkä meidän pitäisi siirtyä koiratanssiin, harmi vaan kun ohjaaja ei tunne lajia omakseen. Rallytoko voisi myös olla Tuikkusen juttu, mutta sitä ei täällä päin juuri harrasteta.

Välillä käytiin lenkillä ja sen jälkeen Rieha pääsi vielä tokoilemaan. Perussetti, luoksaria (hyvä, vauhdikas, suora ja tiivis) ja jättäviä (maahanmenossa piti eka muistutella, koska jäi seisomaan, seisomisessa tuli myös ekalla hieman vinoutta niin vaihdoin palkan paikkaa takapalkasta kainaloon). Loppuun tehtiin paikallaolo niin, että otin Viiman makaamaan viereen. Kumpikin mustista makasi todella hienosti, Viimalta en muuta odottanutkaan, mutta Riehakin on selkeästi petrannut. Hyvähyvä!

Ei kommentteja: