sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Videotreeniä

Pientä videopäivitystä treeneistä, lähinnä itselle muistuttelua niistä omista maneereista. Treenailtiin siis ihan vaan kotikotona pihalla.

Ensin seuraamista. Aika hyvin näkyy millä tasolla mennään. Ilme on hyvä ja pää on juuri oikealla paikalla, mutta takapuoli herkästi vetkuaa. Ja videolta näkyy myös että palkkaan sitä myös vinoista asennoista, joten ei ihme. Oma kävely on jossain määrin mennyt luonnollisemmaksi, eikä tarvitse juurikaan käsiapua. Käännöksiä saisi silti treenata vielä sujuvammaksi. Lisäksi tehtiin vielä juoksuun lähtöjä, ne ei päässeet videolle, mutta sujuivat kivasti.



Sitten tehtiin luoksetuloa ja liikkeestä seisomisia. Luoksari on kivallla mallilla. Yhden kerran varastaa ihan hinasen ja kerran tulee vähän vinoon ja kerran korjaan vielä tiiviimmäksi. Ilme on kiva ja vauhti toimiva. Liikkeestä seisomisessa on tullut parannusta, vinoutta ei tule lähellekkään niin paljoa ja loppua kohden varsinkin paranee.



Loppuun otettiin vielä paikkamakuuta. Kolme eripituista settiä, joissa yhdessä tuli lonkallaheitto, jonka korjasin ja sen jälkeen makasi hyvin. Edistystä edelleen!

Lisäksi R teki laatikolla kontakteja ja niissä on idea parantunut myös ihan sikana. Hyvin jaksaa olla ja odottaa lupaa lähteä ja hakee takajalkoja laatikolle.

Tuike kävi tekemässä liikkeestä istumisia, koska niihin on nyt saatava tolkku. Paremmin meni kuin eilen, sillä yhtään makaamista ei tullut.

Ei kommentteja: