lauantai 9. heinäkuuta 2011

Laukaan tokovuoro

Kuuma oli, mutta mentiin silti treenaamaan ja seuraksi saatiin Raisa ja Hanna. Tuike aloitti ja siihen kuumuus kyllä vaikutti. Tehtiin ruutua ja siinä erityisesti häiriötä, eli avustajat roikkuivat kaukalon reunojen yli kun ruutuun meno oli siitä vierestä. Tuike ei ihan kauheasti reagoinut, mutta meno oli niin hidasta että ei ihmekään. Stoppeja totteli ok, mutta meni korkeintaan sellaista jolkotusta ruutuun. Vähän viileämällä kelillä otettava tämä uudestaan.


Lisäksi T teki kaukoja, jotka sen sijaa oli oikein pätevät. Ei vissiin ollut enää niin kuuma, tai sitten liike oli helppo kun ei tarvinnut juosta. Nättejä siirtymiä kuitenkin. Yhden kerran taas porsasteli ja söi takapalkan ennen lupaa...


Rieha oli tosi pätevänä. R sai eka tehdä häiriötreenin, eli sivulla ollessa kontaktista palkkaa ja avustaja häiriköi ympärillä. Alkuun koitti pari kertaa pompata pussaamaan iloisesti hihkunutta avustajaa, mutta sen jälkeen kontakti oli hieno.


Seuraaminen: Otettiin liikkuroituna suunnilleen alokkaan pätkä. Paikka säilyi hyvin ja kontakti myös. Ihan lopussa tuli pieni tipahdus, kun jäi kuuntelemaan liikkeenohjaajaa. Samoin lähdössä meinasi jäädä kuuntelemaan liikkeenohjausta. Liikkuri on selkeästi vielä tosi kumma, eli liikkuritreenejä peliin!


Luoksari: Ensin lyhyellä matkalla pari eteentuloa, sitten koemaisesti ja palkka namipiilosta. Rieha oli ihan super! Tulee oikein hyvälle paikalle, suoraan, korrektisti ja hyvällä vauhdilla. Jättö oli tässä vaikein, painui pari kertaa maihin odottamaan.


Liikkeestä jättävät: Maahanmeno oli hieno, tosi siinäkin lähdössä pieni lapsus. Tajusin jälkeenpäin että hidas reagointi saattoi johtua siitä, kun lähdin seuraamiseen oikealla jalalla, R kun on oppinut lähtemään vasemman mukaan. Voi se olla noinkin pienestä kiinni. Muuten maahanmeno oli ihan kympin arvoinen ja kesti hyvin oman liikkeen. Seisominen on edelleen vaiheessa, sitä PITÄÄ nyt treenata.


Paikkamakuu: Noomin vieressä, reilu pari minsaa. Hyvin pysyi maissa, mutta pientä levottomuutta oli ilmassa. Heitti mm. heti lonkalle. Kai siihenkin pitäisi heti jollain lailla puuttua...


Luoksepäästävyys: Sekä Raisa että Hanna tekivät. Raisalle yksi yritys pussaamiseen, sen jälkeen superhienoa. Hannan kanssa tapitti jo hienosti kontaktissa ja hampaiden katsominenkin onnistui.


Rieha on yllättävänkin hyvässä kuosissa alokasta varten. Erityishuomioon:



  • seuraamisen lähdöt & sivulla odottaminen: Jos ei tapahdukaan heti mitään hauskaa niin kehittelee jo jotain muuta. Saattaa mm. painua maihin sen viisi kertaa, että josko tämä olisi se duuni mitä pitäisi tehdä...


  • liikkeestä seisominen


  • paikallaolo: sekä makuu, että jättöjen selkeyttäminen esim. luoksetulossa. Tajusin että käytän samaa käskyä luoksetulossa kuin agissa odottamiseen ja agissa olen sille sallinut maihin painumisen. Eli selkeämpää erottelua.


  • liikkuritreeni: paljon häiriöihmisiä, käskystä ja häsäämistä ympärille. Ei niinkään kokonaisia liikkeitä, vaan enemmänkin lähtöjä, siirtymisiä jne.

Hirmuisen pätevä se on, vaikka ikää ei olekaan juuri mitään! Kokeisiin menosta ei ole painetta, mutta jos se noin mielellään tekee, niin miksi ei.

Ei kommentteja: