torstai 21. huhtikuuta 2011

Rieha treenaa

Rieha pääsi yksikseen mukaan hallille. Tosin joutui eka odottelemaan oman koulutusvuoroni, mutta paikalla oli vaan kaksi koulutettavaa, niin ei kovin kauaa kestänyt. Aloiteliin hallissa vähän tokoillen, eli lähinnä muistuteltiin mieleen sitä seuraamisen paikkaa. Lelupalkkaa siis takataskusta. Ei ole vielä kovin selkeä, joten otettiin vaan paikallaanolemista tai yhtä-kahta askelta. Suoraa tehtiin sitten imutellen ja siinä paikka pysyi hyvänä, eikä painamista tullut. Lisäksi treenailtiin liikkeestä maahanmenoja, oikein kivasti sujui lyhyestä seuruusta.


Sitten vähän aksattiin. Otettiin eka pussia. Yhden kerran pidin pussi ylhäällä, sen jälkeen alas. Ja hauskaa oli, ei tuota ongelmia. Siirryttiin sitten yhteen hyppyyn, jossa otettiin takaakiertoja kummastakin suunnasta. Nämäkin pelitti oikein bueno, joten liitin mukaan mutkaputken. Eli takaakiertoa kummastakin suunnasta ja sitten putkeen. Eipähän siinä, hyvin luki ja paukkaa vauhdikkaasti menemään.


Lopuksi Rieha pääsi vähän juoksemaan Kettu-kelpien kanssa. Se on alkanut vähän nostelemaan karvoja vieraille koirille ja ennen treenejä vähän liian innokkaasti nuuskimaan tullut bc sai kunnon leukojen napsautuksen osakseen. Ketullekin piti ensin pitää kaikkia punkkareita pystyssä, mutta nopsaan ne laski ja sitten piti vaania ja vaania. Yrittipä se pari kertaa Ketun selkäänkin, kaikenmoista se on oppinutkin... Ehkä sellaista hienosta teinikoiran epävarmuutta havaittavissa noissa tilanteissa. Ja varmaan osaksi vaikutustu sillä, että oli sen pari kuukautta tapaamatta vieraita koiria, niin alkuu on vähän hukassa.

Ei kommentteja: