tiistai 5. huhtikuuta 2011

Aamupäivän treenaukset

Saatiin seuraksi Tarja ja corgi Nata, joten eikun taas Killerille. Aloiteltiin liitelemällä, kun halliin oli ystävällisesti rakennettu ratakin. Sepä näytti suunnilleen tältä:

Lähdettiin taas ketjuttamaan. Alkuun tuntui, että Vimps oli aika tahmeana, mutta paransi loppua kohden koko ajan. Hyppysuora sujui, samoin pujottelu. Putket oli alkuun hitaita, mutta viimeisellä kierroksella, kun vedettiin koko pätkä, niin sai niihinkin hyvä vauhdin. Muutenhan se ohjautuu hyvin.

Tuiken kanssa tokoiltiin. Tehtiin nämä ulkona kun aurinko paistoi, vaikka kenttä aika lällinen olikin. Aloiteltiin liikkeestä istumisella, joka oli Tuikesta ällöä, koska maa oli märkä. Kuivemmalla kohdalla sujui. Ruudussa oli pikkaisen hakua taas ekalla, täytyisi nyt tätä taas vahventaa, kun on alkanut lipsumaan. Sen jälkeen haki ja kuunteli stopit hyvin.

Paikkamakuu tehtiin Natan kanssa, se oli Tuikkuselta hieno! Nata vähän pöhisi jollekin ja oli ihme, ettei T liittynyt. Seurailin tilannetta auton takaa ja T makasi kuin sfinksi. Hyvä! Loppuun oli tarkoitus ottaa ohjattu seuraaminen, mutta se meni ihan plörinäksi. Tuike kulki kuin liimassa, itseä ärsytti ja sehän ei taas auta... Pieni rentoutus ja uudestaan lyhyttä pätkää paremmalla fiiliksellä, niin johan taas sujui..

Tarjalta tulikin hyvä muistutus siitä, että olenko Tuiken kanssa rentona ja hauskana. Ja enhän minä aina muista olla. Jotenkin otan sen kanssa välillä liian vakavasti, kun pitäisi pistää plörinäksi ja kaikki likoon. Se on niin pätevä pieni, että ansaitsi hurjaa hauskanpitoa, pidetään se taas mielessä!

Rieha pääsi sitten kentälle. Se on ollut hieman vaisu, varmaan johtuu juoksuista. Normaalia hillumista ei esiintynyt, vaikka hauskaa olikin. Ei kai siitä ole nyt tulossa vanha ja rauhallinen... No, tuskinpa vaan . Mutta tuntuu juoksut jonkin verran vaikuttavan. Tarjakaan ei saanut normaalia kitarisanpesua, ennemminkin sellaisen rauhallisen moikkaamisen. Leluakaan ei alkanut heti kiskomaan, vaikka heittäjäksi vieras ihminen kyllä heti kelpasi. Riehalla on nyt muutenkin ollut vähän kränää Viiman kanssa, sekin varmaan juoksuista johtuen. Toisaalta nyt eilen ne on harrastaneet aikamoista make lova-not war-meininkiä... Ehkä se siitä taas tasaantuu hormoonien ohessa.

Sitten ne treenit. Aloiteltiin luoksepäästävyydellä. Ihan vaan niin, että syötin PALJON namia ja Tarja käveli kohti. On se vaan rankka liike, mutta saatiin pylly pysymään maassa, vaikka omat sormet kärsikin aika paljon. Sitten pikkaisen seuruuta lelulla, oikeastaan vaan lähtöjä. Hyvin sujui. Luoksetuloa myös leluun. Paikallapysymisessä oli ongelmia, joten Tarja piti suosiolla kiinni. Vauhdillahan se tulee, tosin matkalla olleet lätäköt piti loikkia ylu. Paikallaan oleminen pitäisi ottaa supertreenin alle.

Stoppeja tehtiin myös. Lelulla sujuu paremmin kuin namilla. Riehaa tosiaan ällöttää kura ja märkyys, lelun kanssa saa nostettua vireen niin, ettei ne juuri haittaa, mutta nameilla ehtii vähän miettimään. Hassu eliö se on.

Ei kommentteja: